A hevederzár vásárlásról

Mai témánk a hevederzár vásárlásokhoz kapcsolódik. Elsősorban saját tapasztalatainkat osszuk meg olvasóinkkal, hogy melyek azok a dolgok, amelyek a leggyakrabban felmerülnek a hevederzár vásárlással kapcsolatban. Ez általában akkor történik, amikor a szerelés szolgáltatásunkat nem igénylik, így ki-ki önmagának kívánja az adott zárat felszerelni. Tartsanak velünk!

Kezdjük egyből a kétszárnyú hevederzárral. Ezt a típust a kétszárnyú ajtókra szerelik a leggyakrabban, így a legfontosabb a méret. Mivel az egyik ajtószárny mindig keskenyebb, mint a másik, eszerint az egyik hevederzár-rész is rövidebb. Általában a sztenderd méret, 530-580 és 630-680 mm.

Általában ezek a sztenderd ajtókra készülnek, amelyekre ez a méret tökéletesen telepíthető. Ám cégünk nem vállal kétszárnyú hevederzár szerelést, mi más megoldásokkal tudunk szolgálni ügyfeleinknek.

A hagyományos, vízszintes hevederzár vásárlásnál már viszonylag egyszerűbb a vásárló dolga, hiszen csak az ajtó szélességi és vastagsági mérete szükséges, melyek alapján mi biztosítjuk a megfelelő méretű hevederzárat. Természetesen ez már prémium kategóriás zárbetéttel van ellátva. Itt egy dolog lehet fontos még, ez pedig a színválasztás, ami lehet a fehér vagy a hagyományos barna szín.

Végezetül meg kell említenünk a félkaros hevederzárat. Ez egy kiváló találmány, amely arra lett kifejlesztve, hogy azok az ajtók is 100 százalékos befeszítés elleni védelemmel legyenek ellátva, amelyekre beépítési okok miatt a hagyományos vízszintes hevederzár nem szerelhető fel. Sokan idegenkednek tőle, de kezdik megérteni szerencsére az emberek, hogy a védelemnek nem a zsanéroknál kell lenni, mert ott nem is próbálkoznak a betöréssel. Nem szabad ódzkodni az újdonságoktól, a fejlesztésektől, mert akkor rég leragadtunk volna az egytollas kulcsos Elzettnél, ami mára már nem egy nagy szám!

Válasszon megfelelően, kérdezzen, tájékozódjon! Mi a rendelkezésére állunk, és szívesen segítünk, amiben tudunk!