Ajtónyitás, zárnyitás

ajtozar-nyitas-szakszeruenBárkivel megtörténhet, hogy a mostani, rohanó életmódban kizárja vagy bezárja magát, tönkremegy a zárszerkezet, ellopják vagy elhagyja a kulcsot és ezért egy ajtónyitásra specializálódott, gyorsszolgálatot ellátó céget kell hívni.

Itt a megoldás és kulcs mi vagyunk!

Cégünk munkatársai, Budapesten, akár egy órán belül meg tudják kezdeni a helyszíni munkát, az ajtónyitás - zárnyitás folyamatát, ezután szükség esetén, a zárak, zárbetétek, zárszerkezetek, vasalatok teljes körű cseréjét szintén a helyszínen elvégezzük.

Sürgősségi ajtónyitás

ajtonyitas-serulesmentesenBárhogy is nevezzük azokat a keresőszavakat, amiket a rémült, megijedt ügyfél begépel a keresőbe, legyen szó azonnali zárnyitásról, sürgősségi ajtónyitásról, SOS ajtónyitásról. Ahogy már magában a szóban is benne van, probléma van, baj van, azonnal kell cselekedni, azonnali, sürgősségi megoldást kell keresni.

Szinte napi gyakorisággal riasztanak minket az ilyen problémák megoldására, pl. lakástűz esetén, csőtörés esetén, sajnos halál esetén is, kisgyerek vagy állat lakásba való beszorulása esetén. Ránk mindenben számíthat, velünk mindig számolhat!

Ezekben az esetekben próbálunk minden más zárszerelési munkát félretenni és azonnal a bajba jutottakon segíteni.

Bárki, bármikor kerülhet ilyen szituációba, ilyenkor nemcsak értéktárgyakról beszélünk, hanem ember- és állat életeket is mentünk.

Mindig próbáljon olyan céget hívni, amelyik be is tartja az ígért érkezést, és fontos előre érdeklődni az árakról is! Lehetőleg próbálják felmérni a szakmai hozzáértést is az ajtónyitás esetében, kérdezzenek rá, hogyan történik a nyitás, nehogy egy egyszerű zárbetét-nyitásból egy új ajtó vásárlása legyen!

Ajtónyitás, zárnyitás

zarnyitas-pest-megyebenElhagyott kulcsok esetén

A lakáskulcs fontos szerepet tölt be mindennapi életünkben, ezért is probléma, ha elhagyjuk őket, ellopják őket, így illetéktelen kezekbe kerülhet. Ebből egyenesen következik az, hogy nem tudunk bejutni a lakásba.

Mielőtt ajtónyitás szolgáltatást hívnának, mindig meg kell győződni az ajtónyitás feltételeiről, az árakról. Nem elhanyagolható annak sem utánanézni, hogy valamelyik családtagnál, rokonnál esetleg van-e valahol egy tartalék kulcs.

Ahogy Ön is, úgy mi is ellenőrizzük a lakásba való bejutás okait, jogait, ezzel is elkerülve az esetlegesen fellépő utólagos jogi procedúrákat, feljelentéseket. Bármilyen okból fogva is kell kinyitni az ajtót, a zárat, a lényeg az, hogy a zárat, zárbetétet utána mindig tanácsos lecseréltetni. Ezáltal a lakásba a jövőben már senki nem fog tudni bemenni, még akkor sem, ha megtalálta a kulcsot, esetleg a lakcímkártyával együtt.

Elromlott zár esetén

ajtonyitas-budapestBosszantó dolog arra hazaérni, hogy az ajtózár nem nyílik. Ilyenkor mindenki elgondolkodik, hogy mi lehet a baj, mit lehetne csinálni. Sokan bepánikolnak, és addig feszegetik, próbálgatják nyitni, míg a kulcs is beletörik.

Mások a gondnokot, házmestert hívják segítségül, aminek a vége szintén ugyanaz, csak a házmester töri bele a kulcsot a zárba.

Mindkét esetben, ajtónyitással, zárnyitással foglalkozó céget kell hívni, így azt javasoljuk, hogy egyből hívjanak szakmai segítséget, ne okozzanak nagyobb bajt és időkiesést önmaguk számára. A gondnok, a szomszéd nem szakember, nem fog tudni segíteni, maximum nagyobb bajt okozni, és utána majd csak a vállát vonogatja. Vannak olyan problémák, amik még új zárak esetében is előfordulhatnak, ezért van szükség ajtónyitó, zárnyitó szakemberre, mert ő lépésről lépésre tárja fel a hibát és ennek függvényében látja el az ajtónyitás feladatát.

Bármilyen probléma is merül fel, kollégáink a helyszínen minden zárnyitási problémát orvosolni tudnak, és megpróbálnak minél kevesebb kárt okozni bejárati ajtón.

Zárakkal kapcsolatban felmerülő problémák:

Zárbetétek esetén: zégergyűrű törés, ezáltal a henger kicsúszik a zárbetétből, fennakad egy csap a zárhengerben, beletörik a zárbetétbe a kulcs, beragasztózzák vagy valamilyen egyéb más anyagot tuszkolnak a zárbetétbe

Zárszerkezetek, hevederzárak meghibásodása: kikopott alkatrészek, letört fogasléc darabok, körbeforgó fogaskerekek, eltört rugók, beszoruló alkatrészek, stb.

Ajtózárszerviz

+36-70-770-2942
+36-30-265-5531

Ajtónyitás, becsapódott ajtók esetén

ajtonyitas-zarnyitasA becsapódott ajtó, mint az a nevében is benne van, vagy a huzat- vagy egy meggondolatlan emberi mozdulat hatására az ember mögött bezáródik, becsapódik. Ez annyit jelent, hogy az ajtózár nincs bezárva, csak az ajtón lévő zárnyelv bekattan a tokba és mivel kívülről nincs kilincs, sem pedig kulcs a tulajdonosnál, az ajtón kívül mindössze egy fix gomb található, így már meg is történt a baj.

Ilyenkor a legnagyobb probléma akkor van, ha az ember lengén van öltözve, tél van, és nincs nála kulcs.

A becsapódott ajtónyitás néha egyszerű feladat, néha viszont nem az. Sokan nekiállnak csavarhúzóval, pajszerral, vállal, és kockáztatnak, hogy az ajtó vagy kinyílik, vagy nem. Az esetek többségében valamilyen külsérelmi nyom marad utána az ajtótokon vagy az ajtólapon.

Minden becsapódott ajtónyitáshoz kérjen gyorsszerviz szolgáltatást, szakmai segítséget, mert egyszerűbb, gyorsabb, és nem marad nyoma a kizáródásnak! Cégünknél a becsapódott ajtónyitás általában egy órán belül elérhető, szakembereink a helyszínen mindig valamilyen trükkös megoldással kinyitják, visszatolják a zárnyelvet, azaz roncsolásmentesen kinyitják bejárati ajtaját.

Ajtónyitás árak

zarnyitas-budapestAz ajtónyitás árak fogalmát jobb, ha tisztázzuk és rendbe tesszük. A végleges árakat mindig a diszpécserszolgálat mondja meg az ügyfél számára.

Nézzük egy pár példát, hogy tudjanak más cégek áraihoz is viszonyítani.

Becsapódott ajtónyitás, Budapest területén, 10.160 Ft.

Zárbetétek, kisebb zárszerkezetek, hevederzárak nyitása, Budapest területén, 10.160 – 12.700 Ft, plusz a beépített anyagok költsége.

Ugyanez Pest megyében, 12.700 - 16.000 Ft, plusz az anyagköltség.

Trezorzárak nyitása fúrás esetén, 20.000 – 25.400 Ft, Pest megyében 25.400 – 30.000 Ft + anyagköltség és munkadíj, zárcsere esetén

Postaláda zárak nyitása, cserével együtt Budapest területén 12.700 Ft.

ajtozar-csere-budapest
Profi ajtózár szerviz
Budapesten és Pest megyében!

Telefonszám
+36-70-770-2942
+36-30-265-5531

E-mail
zarszerviz365@gmail.com

Készítette: HonlapCentrum