A Mul-T-Lock ajtók összetévesztése más ajtókkal

Gyakori hiba az ügyfelek részéről, amikor az izraeli Mul-T-Lock biztonsági ajtót összekeverik egyéb más ajtókkal. Ez legtöbbször abból adódik, hogy ha valakinek Mul-T-Lock kulcsai vannak, az már egyből mondja, hogy Mul-T-Lock az ajtó. Holott a Mul-T-Lock zárral ellátott, és a Mul-T-Lock ajtók között azért jócskán akad különbség, eltérés. Erről szól mai írásunk.

Tovább olvasom >>

Modern ajtóbehúzók

Vannak olyan visszatérő ügyfeleink, akik trafikot, pékséget, gyógyszertárat, vagy rendelőt üzemeltetnek, miáltal nagy ügyfélforgalmat bonyolítanak. Az ajtók folyamatos használatban vannak, és nagy igénybevételnek vannak kitéve, de kívánalom, hogy mindig csukva legyenek. Erre a problémára biztosít kitűnő megoldást a modern, korszerű ajtóbehúzók felszerelése.

Tovább olvasom >>

Milyen a biztonságos zár?

Mai blogunkban kicsit részletesebben ismertetjük a zárbetéteket, zárvédő pajzsokat. Melyiket érdemes megvenni, és az kb. mennyibe kerül? Ezek ismeretével nagymértékben lecsökkenthető a zártöréses betörések száma, a rossz méretű zárbetétek alkalmazása.

Tovább olvasom >>

A zárcsere beazonosítása

A mai napig a leggyakrabban megrendelt szolgáltatások egyike a zárcsere, zárbetét csere, zárszerkezet csere. Zárcsere megrendelése esetén az embereket elsősorban általában az ár érdekli, másodsorban pedig hogy milyen hamar tudunk a helyszínre érkezni és a megrendelt szolgáltatást elvégezni.

Tovább olvasom >>

A hevederzár vásárlásról

Mai témánk a hevederzár vásárlásokhoz kapcsolódik. Elsősorban saját tapasztalatainkat osszuk meg olvasóinkkal, hogy melyek azok a dolgok, amelyek a leggyakrabban felmerülnek a hevederzár vásárlással kapcsolatban. Ez általában akkor történik, amikor a szerelés szolgáltatásunkat nem igénylik, így ki-ki önmagának kívánja az adott zárat felszerelni. Tartsanak velünk!

Tovább olvasom >>