Kulcsmásolás - Kulcskirály Zárszaküzlet

autokulcsmasolas-kulcskiralyTöbb mint 50 éve, a leghíresebb kulcsmásoló hely Budapesten a Kulcskirály. Valószínű országosan is ismertek vagyunk, hiszen több közeli vagy távoli városból is folyamatosan keresnek bennünket. Nyerskulcs választékunk páratlan választékával várjuk a kulcsmásolásra betérő vásárlóinkat nap, mint nap.

Több mint 10 ezer féle, fajta kulcs található nálunk, az egyszerű Elzett kulcstól kezdve, a bonyolult „mágneses” kulcsokig bezárólag. Szolgáltatásunkat állandóan bővítjük. Készítünk minta alapján RFID beléptető kulcsokat is, illetve chipes autókulcs másolással is foglalkozunk.

A kulcsmásolás, mint szakma, minden nap folyamatos kihívásokat tartalmaz, de nálunk az ügyfél nem marad működő kulcs nélkül. Erre garanciát is vállalunk!

Ajtózárcsere – kulcsmásolás: mi az összefüggés?

errebi-kulcsmasolasVan összefüggés, mégpedig igen egyszerű.

Zárcsere esetén nem annyi kulcsot kapunk amennyit előtte használtunk, hanem annyit, amennyit a gyártó csomagolt a zár mellé. Ez többnyire három darab gyári, eredeti kulcsot jelent. Esetenként előfordul, hogy már van, akinek ez is sok, de többnyire egy átlagos család esetében legalább 5 db kulcs kell. Ilyenkor mindenki, aki már cserélt zárat, felkeresi a hozzá legközelebbi kulcsost, kulcsmásolót, mert kell a kulcs. De nem mindegy, hogy milyen minőségben készül el a másolat! Sok kulcsmásoló csak a profitot nézi, és nem érti a szakma lényeges pontjait.

jma-logoAjtózár-csere után, extra kulcsok miatt, érdemes ellátogatni a budapesti Kulcskirály zárszaküzletbe! Ennek egyszerű oka van: kiemelkedő szakmai tudással, és hatalmas választékkal várunk mindenkit, aki kulcsot szeretne készíttetni, akinek extra kulcsokra van szüksége.

Egyaránt vállalunk cégeknek, társasházaknak, nagyobb mennyiségű kulcsmásolást és egyéni személyeknek is egy-egy darab kulcskészítést, akár postaláda kulcsról legyen is szó.

Ami számunkra és ügyfeleink számára is fontos:

Széles nyitvatartási idő: hétfőtől – péntekig: 8 – 18-ig

szombaton: 9 -13 óráig

Kedvező ár, kulcsmásolás már bruttó 450 forinttól!

Folyamatos raktárkészlet a legkülönlegesebb kulcsokból is! Mi nem küldünk el senki, mert nem tudjuk lemásolni a kulcsot, vagy, mert nincs megfelelő nyerskulcsunk!

Ajtózárszerviz

+36-70-770-2942
+36-30-265-5531

Gyakori kérdések a kulcsmásolásról

silca-kulcsmasolasZárcsere után, több kulcsmásolónál is voltam, de nem tudták lemásolni a kulcsomat, mert valamilyen kártya kell. Önök lemásolják? 

Valószínű másolható a kulcs, csak meg kell tudnunk pontosan milyen kulcsról is van szó. Ha lefotózza a kulcsot és e-mail címünkre elküldi, pontos árat és feltételeket tudunk adni a kulcs elkészítéséről. Ennél még jobb, ha személyesen elhozza hozzánk a kulcsot. Üzletünk központi helyen van, akár tömegközlekedéssel, akár gépkocsival könnyen útba ejthetők vagyunk.

Hevederzárak kulcsainak másolása

A mai modern hevederzárak betétjeinek kulcsát többnyire másoljuk. Amennyiben Önnek nemrég cseréltek Biztibuk hevederzárjába betétet, és kevés a három kulcs, keressen meg bennünket, mi biztosan lemásoljuk a kulcsot!

Biztonsági ajtózár – tollas kulcsok másolása

silca-profi-kulcsmasolo-gepCisa, Mottura, Moia, Cerutti, Viro, Sab, CR, Iseo/Fiam, Dierre, Atra, Potent, és még sok egyéb biztonsági zár cseréje után, a legtöbb esetben három darab kulcs tartozik a zárszerkezethez. Ha ennél több kulcsra van szükség, térjen be hozzánk!

Szaküzletünkben ez nem akadály, csak hozza el a kulcsot, és pár percen belül, kiváló minőségű másolatot biztosítunk, garanciával!

Kulcsmásoló gépeink a legjobbak közé tartoznak, akik a szakmában komolyan számítanak, csak ilyen gépeket használnak.

Silca Bravo Professional kulcsmásoló gép: vágott, fogazott, Elzett kulcsmásolás, illetve minden egyéb fogazott kulcs készítése.

Silca Omnia Max kulcsmásoló gép: egytollas- és kéttollas kulcsok készítése, másolása. Pl. SAB, Viro, Cerutti, Mottura, stb.

jma-kulcsmasolasPáncélszekrény kulcsmásolás  - mindegy milyen hosszú a kulcs, mi meg tudjuk csinálni.

Silca Matrix SX  kulcsmásoló gép: ebből 2-3 darab is van, mert ezen többféle kulcs is elkészíthető.

Csőkulcsok (postaláda) Ford (koporsó kulcs, 1998-tól, 2006-ig) bármilyen fúrt kulcsok készítése, másolása, Mul-T-Lock, Mottura, Mauer, Abus, Tesa, stb.

Silca Futura – ezzel a jövő kulcskészítése elkezdődött, kód alapján kulcskészítés, illetve kopott zárhoz új kulcs készítése rövid határidővel. Speciális kódkártyás kulcsok készítése 24 órán belül, mint pl. Mul-T-Lock MT5+, vagy Keso 10RS, Keso 4000S Omega.

Autókulcs másolás

Szinte mindenféle autótípus kulcsmásolását megoldjuk. A részletekről a következő weboldalon tájékozódhat: www.autokulcsmasolas.hu

Professzionális kulcsmásolás, központi helyen, kedvező áron, kiváló minőségben!

kulcskiraly-uzletBudapest központi helyén, a Nyugati tér mellett, a Bajcsy-Zsilinszky úti felüljáró lábánál.

Nyitva tartás: 8 – 18-ig hétfőtől péntekig, szombaton 9 – 13-ig.

Telefonszámaink: 06-70-322-7328 és 06-1-312-2064

E-mail címünk: zarplaza@zarplaza.hu

Pontos cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Írjon, hívjon, esetleg küldjön a kulcsról egy fotót, mi minden esetben segítünk!

A legjobb, ha személyesen keresi fel üzletünket.

Bővebb információ mindenféle kulcsról a www.kulcsmasolas.eu oldalunkon.

ajtozar-csere-budapest
Profi ajtózár szerviz
Budapesten és Pest megyében!

Telefonszám
+36-70-770-2942
+36-30-265-5531

E-mail
zarszerviz365@gmail.com

Készítette: HonlapCentrum