Zárszerelés

Sokan nem tudják, hogy mikor is van szükség zárszerelésre, zárszerelési szolgáltatásra, és csak akkor cselekszenek ez ügyben, amikor már megtörtént a baj. Például, amikor beletörik a zárba a kulcs, vagy amikor már nem nyílik az ajtó. Ez természetesen mindig akkor történik meg, amikor az ember siet valahová, vagy fáradtan hazatér a munkából. A probléma azonban mindig kiküszöbölhető, megelőzhető is lehetne, ha zárszerelés szolgáltatást nyújtó cégünket felhívnák és megnézetnék az ajtózárat, azaz elébe mennének a problémának, megelőznék a bajt.

Helyszíni zárszerelés

Mi nemcsak helyszíni zárszerelést biztosítunk ügyfeleinknek, hanem biztonsági szaktanácsadással is szolgálunk, hogy bárki kellően felkészült legyen a hívatlan látogatókkal szemben. Mi mindig kellő pontossággal, precizitással végezzük a zárszerelést, és garantáltan biztosítjuk az aznapi kiszállást Budapest összes kerületében.

A mi vezérelvünk, hogy az ügyfél minél hamarabb bejusson a lakásába. A zárszerelés egy komoly, összetett feladat, ne bízzuk kontárokra, gondnokokra, házmesterekre! Mindig csak olyan szakembert hívjunk, aki ennek a szakmának a mestere! Ha zárszerelésről van szó, forduljon hozzánk bátran és bizalommal, a szolgálatára állunk Budapest minden kerületében, a baj megelőzése érdekében!

A közmondás még mindig él: az ördög sohasem alszik, és az alkalom szüli a tolvajt. Gyors és szakszerű megoldást kínálunk Önnek! A zárszerelés szolgáltatás során, Budapesten nem számolunk fel kiszállási díjat! Számtalan megrendelőnk van, pl. társasházak, cégek, magánszemélyek, bankok, stb. Tartozzon Ön is megelégedett ügyfeleink közé! Árainkat már évek óta nem emeljük, ezért is tudunk még mindig ezen a piacon népszerűnek lenni.

Profi zárszerelés

muanyag-ajto-zarszerelesCégünk 100% magyar tulajdonban van, és immár tíz esztendeje tapossuk ezt a szakmát, kisebb nagyobb akadályokkal. Legyen szó zárszerelésről, zárszerviz szolgáltatásról, hívjon bátran, mi mindig a vonal végén vagyunk!

A zárszerelés, mondhatnánk azt is, hogy művészet, mert a helyszíni munkavégzés előtt, a kiszálló kollégának meg kell tervezni, hogy mit fog tenni, mit fog csinálni. Az igazi szakember mindig előre látja a felmerülő problémákat, ezért is fontos mindig profi zárszerelő céghez fordulni, hogy a szakemberek azonnali hibafeltárást és munkavégzést végezzen, hiszen az idő pénz, nekünk is és Önnek is.

Nálunk már az információ-csere után részletes tájékoztatást kap mind az árakról, mind a helyszínre kiérkező kolléga feladatáról és munkavégzéséről. Rejtett költségek nincsenek! Sem kiszállási díj, sem pedig későbbi magyarázkodás, hogy ez nem ennyi nem annyi! Mi nem húzunk le senkit, mindig ahhoz tartjuk magunkat, amit a diszpécserszolgálat a telefonba leegyeztetett. Persze, mindig vannak kivételek, amikor teljesen másról beszélünk a telefonban, azaz az ügyféllel elbeszélünk egymás mellett, de ebben a ritkán előforduló esetben, a.) illetve b.) opciót vázolunk fel az ügyfél számára, és így már egyszerűbb a dolga mindenkinek. Az elmúlt tíz év munkája során, egy kézen meg tudnánk számolni, hány ilyen problémás ügyfelünk/ügyünk volt, és erre a jövőben is nagy hangsúlyt kívánunk fektetni.                                  

Többpontos zárak szerelése

uvegajto-zarszerelesA többpontos zárak szerelése egy igencsak összetett feladat, mert a magyar piacon jelenlévő ajtók többségéről már el lehet mondani, hogy többpontos zárakkal rendelkezik. Nézzünk néhány példát.

Műanyag bejárati ajtó, amely lehet felemelő kilincses, vagy kulcs által működtetett. Ezeknél rengeteg méretű és márkájú típus létezik, így tisztában kell lenni a gyártók által forgalmazott típusokkal.  A méretek, pl. az előlap méret, dorn méret, hogy görgős, tüskés, vagy, hogy dupla cilinderes változat-e, fontos, mert tudnunk kell, hogy melyikkel változattal, típussal állunk szemben.

Mul-T-Lock többpontos, biztonsági bejárati ajtó, amelyik már egy komolyabb technológia, hiszen lemez-szerkezetű az ajtó, illetve a keret. Ezekben az ajtókban, egy fogaskoszorús zárszerkezet végzi a három irányba történő záródást, aminek a meghajtásáról egy zárbetét gondoskodik. Ennek a zárbetétnek a közepére egy fogaskerék van felszerelve, a gyári tolókavivő helyére. A zárbetétek méretei, ezeknél az ajtóknál, ajtóvastagság függvényében változnak. Általában aszimmetrikus, azaz eltolt méretű zárbetétekről van szó, pl. 33/43 mm. Típusuk lehet Mul-T-Lock 7x7, Mul-T-Lock Interactive, Mul-T-Lock Classic, esetleg Mul-T-Lock MT5. Cégünk teljes körű Mul-T-Lock zárszerviz ellátást biztosít az ilyen ajtók esetében, és elmondhatjuk, hogy Magyarországon, KIZÁRÓLAG és EGYEDÜL csak a mi cégünk kódolja a helyszínen a zárbetéteket!

Ajtózárszerviz

+36-70-770-2942
+36-30-265-5531

Kínai biztonsági ajtó zárszerelés

hevederzar-szerelesmottura-zarszerelesEz távol-keleti csoda elég sok magyar lakásnak lett a dísze, sokan elítélik, sokan elégedettek vele. Mi nem mondunk róla negatív véleményt, mert ennyi pénzért már az is csodának számít, hogy működik, és nagyon sok munkát biztosít embereink számára.

A kínai ajtónak létezik egy- illetve kétzáras kivitele, valamint több márkanév alatt is fut a magyar piacon. A százezer forint alatt lévő típusokat a barkácsáruházaktól is megvásárolhatja az ember, habár ezt mi nem ajánljuk, mert az áruház-láncokba a legócskább, legsilányabb kivitelek kerülnek. Az ajtók beépítéséhez szakember kell, akit nehéz találni, mert nehéz a beépítése, cseklik-nyeklik az egész ajtó.

A másik nagy probléma, ha az ajtó nem pontosan van beépítve, akkor szorul, kattog, akad, és a zárszerkezet nagyon hamar tönkremegy. Akinek ilyen ajtaja van és megteheti, az cseréltessen benne zárbetétet, mert a benne lévő kínai hengerzárbetét semmilyen védelemmel nincs ellátva! A betörők előszeretettel nyitogatják ezeket az ajtókat, zárakat.

Az ajtóban lévő alsó zártest három irányban zár, a felső pedig csak egyirányba, azaz előre. Az ajtóban gyárilag benne lévő zárbetét aszimmetrikus elosztású, amiből 3-4 méret is létezik. A törésvédelmet pajzzsal oldották meg, habár a régi pajzsok elég gyengére sikerültek, sokszor már az első évben letörik a kilincs.  Ma már ehelyett egy erősített változatot szerelünk fel az ajtóra. Sajnos, ha az ajtó rosszul van beépítve (és általában rosszul van), akkor már nagyon nehéz azt beállítani, így ezt a munkát nem is vállaljuk el.

Ami biztos, hogy megkapta az ajtó a MABISZ minősítést, úgyhogy betörés esetén a biztosító fizet. Cégünk vállalja a HiSEc, valamint a Nexim, Mexin, Secdoors és egyéb kínai ajtók zárszerelését, zárcseréjét, zárnyitását, zárjavítását, valamint törés és rongálás miatt, az alkatrészek pótlását.

Tollas kulcsos biztonsági ajtók zárszerelése

Mondhatjuk nyugodtan, hogy Magyarországon eddig ez a legmagasabb kategória a biztonsági ajtók területén, acél ajtókerettel, és acélváz szerkezettel és faburkolattal ellátva. Kőzetgyapot szigeteléssel vannak ellátva ezek az ajtók, egy 3 irányban záródó zártesttel, amely lehet tollas- vagy cilinderes változat, vagy a kettő egybe ötvözve. Feszegetésnek, finomnyitásnak, zárrongálásnak 100%-ban ellenáll, a legmagasabb MABISZ kategóriájú besorolása van, amit csak el lehet érni. Általában ezekben az ajtókban valamelyik olasz gyártó cég által gyártott és betelepített zártest van. Ilyen gyártó cég pl. a Dierre/Atra, Cisa, Securemme, Mottura, Moia, Sab, Viro, Cerutti, Iseo, CR, Potent.

A trezorzárak általában kettő- vagy négy fordulat alatt tolják ki a tüskéiket. Létezik védett-, illetve nem védett típus is. Dorn méretüket tekintve, majdnem egyforma mindegyik. Kulcsméretük rövid, illetve hosszú.

Cégünk minden típust szerel, javít, átkódol! Igen, jól olvasta, bizony, mi átkódoljuk, ha esetleg nem akar teljes valaki egy komplett zárcserét. Persze, csak azoknak a záraknak a kódolását vállaljuk, amelyek nem túl öregek, valamint kiválóan működnek, nem szorulnak, nem akadnak, illetve ahol maga a zárszerkezet tudja a zárkódolást!

ajtozar-csere-budapest
Profi ajtózár szerviz
Budapesten és Pest megyében!

Telefonszám
+36-70-770-2942
+36-30-265-5531

E-mail
zarszerviz365@gmail.com

Készítette: HonlapCentrum