Mul-T-Lock zárcsere Budapest

Mul-T-Lock elnevezésű izraeli zárbetétekkel, zárszerkezetekkel főként budapesti lakóparkokban, illetve újszerű társasházakban találkozunk.

Ezekben az épületekben, lakásokban nemcsak a zár Mul-T-Lock, hanem ún. Mul-T-Lock ajtók vannak beépítve. Ezek a biztonsági bejárati ajtók azért kapták a Mul-T-Lock nevet, mert a cég zárszerkezetei és zárbetétjei működtetik.

A Mul-T-Lock ajtó onnan ismerhető fel, hogy minden zárja, zárbetétje ilyen márkájú, mindenkinek egyforma ajtaja van a lakóépületben és az ajtó éléből 4 darab tüske tolódik ki. A zárat egy háromirányú, biztonsági, fogas íves meghajtás működteti. A zárban lévő fogaskerekes cilinderbetét fúrásvédelemmel van ellátva, amelyet nemcsak erősít, hanem egyben díszít is a törésvédő zárcímke.

Mul-T-Lock zárbetét csere

Mivel ezek az ajtók jó minőségű biztonsági ajtók, így a leggyakoribb megrendelés, amivel találkozunk az a zárbetét csere.

A zárbetét cserére abban az esetben van szükség, amikor 1.) vagy új lakásba való költözés, vagy kulcselhagyás miatt, biztonsági okokból van szükség a cserére, 2.) amikor a zárbetét nem működteti már a zárszerkezetet, azaz meghibásodás miatt, így az cserére szorul.

A Mul-T-Lock zárbetét-csere során kétfajta megoldást szoktunk az ügyfeleinknek ajánlani. Vagy egy középkategóriás, 5 kulccsal és fúrásvédelemmel rendelkező 7x7 zárbetétre cseréljük az ajtóban lévőt, vagy pedig egy Interactive, felsőkategóriás, fúrás-, törés-, és másolásvédelemmel ellátott, 3 kulcsos zárbetétre. Az ügyfél kiválasztja melyik kategória a szimpatikusabb számára, mi pedig elvégezzük a zárcsere szolgáltatást.

Mul-T-Lock zárszerkezet csere

A Mul-T-Lock zárszerkezet az ajtó belsejében foglal helyet. A zárszerkezet egyes részei szabad szemmel csak akkor láthatóak, ha az ajtó nyitott állapotban van, mert az ajtó oldalélében és belsejében található a mechanizmus. Egyes típusokat az ajtólap lebontásával lehet csak cserélni, mert a rögzítésük belső felfogatással lett megoldva.  Vannak olyan típusok is, amelyeket az ajtó éléből lehet beszerelni. Ezeket a zárszerkezeteket bevéső zárnak nevezzük.

Ezeknek az ajtóknak a szétszedése kétemberes feladat. Csak úgy lehet a zárat kivenni belőlük, ha az ajtót leemeljük és kifűzzük a rudakat a szerkezetből.

Ha valamilyen okból kifolyólag a zár már nem működik az ajtóban, akkor vagy a zárbetét nem hajtja a szerkezetet, vagy pedig maga a szerkezet hibásodott meg, esetleg a felső- vagy alsó rudazat szorult meg. Ha ez az utóbbi a baj, akkor a zárszerkezet szorul cserére. Természetesen ezt is el tudjuk a helyszínen végezni.

Bárminemű Mul-T-Lock zár- vagy ajtóprobléma esetén készséggel állunk rendelkezésükre! Garanciális szolgáltatások, korrekt árak!

Telefonszám: 06-30-265-5531

ajtózár, ajtózár Budapest, ajtózár nyitás, ajtózár nyitás Budapest, ajtózár Pest megye, ajtózár nyitás Pest megye
ajtózár, ajtózár Budapest, ajtózár csere, ajtózár csere Budapest, ajtózár Pest megye, ajtózár csere Pest megye