Superlock zárcsere

Az izraeli Superlock biztonsági ajtók, leginkább budapesti lakóparkokban találhatók. Sajnos ismerve a magyar építőipart, ezeknek az ajtóknak is a túlnyomó része rosszul, pontatlanul lett beépítve. Ennek következtében nehezen záródnak az ajtók, így a nehéz záródás miatti letörnek a kilincsek, a sok szorulástól tönkremegy a többpontos Superlock zárszerkezet, illetve a legrosszabb esetben nem nyílik ki az ajtó.

Ennek vannak előjelei, például a nehézkes, akadozó záródás, amikor nehezen lehet a kulcsot elfordítani a zárban, vagy húzni, tolni kell az ajtót a záráshoz. Ilyenkor mindenképpen javasolt megnézetni az ajtót egy hozzáértő zárszerviz szolgáltatóval.

Superlock zárszerkezet csere

Az izraeli Superlock többpontos biztonsági ajtók komoly védelmet nyújtanak, erős szerkezetük, több irányú záródásuk, valamint fúrás- és finomnyitás ellen védett zárbetétjük miatt, amely interaktív csaprendszerrel van felépítve (feltételezve, hogy az eredeti Superlock zárbetét van még benne).

A Superlock biztonsági ajtókban házilag nem szabad nekilátni a zárszerkezet cserének, mert nem egy egyszerű feladat, továbbá tapasztalatot, szaktudást és speciális szerszámozottságot igényel! Hívjanak szakembert!

Non-stop elérhető zárszerviz cégünk vállalja az izraeli ajtókban lévő Superlock zártest helyszíni cseréjét, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt!

Az Superlock zárszerkezet csere első lépése, hogy a többirányú szerkezetet kivesszük az ajtóból. Mivel ez egy többirányú zárszerkezet, azaz több irányba biztosítja a záródást, így ilyenkor az ajtót le kell emelni a helyéről. Ez pedig ennek az ajtónak az esetében nem könnyű feladat, a súlya miatt. Ilyenkor általában két szerelő jelenléte szükséges. Ki kell fűzni a rudazatokat. A zárcserénél probléma lehet, hogy mivel ezek már régi zárak (10-15-20 évesek), a gyártó vállalat módosított az új zárszerkezet furatainak a helyén például. Lehetnek eltérések az előlap magasságában, a rudazatok vastagságában, a zártest paraméterein. Sok olyan Superlock zárszerkezet van, amilyet például már egyáltalán nem gyártanak már, így azok be sem szerezhetők.

Tehát a Superlock zárszerkezet csere nem egy egyszerű feladat. Mindenképpen szükséges számunkra az ajtó éléről egy fotó, ahonnan a zár tüskéi kijönnek. Ez alapján mi fel tudjuk mérni, hogy pontosan melyik Superlock zárszerkezettel állunk szemben, milyen a nyitási iránya, stb. Ehhez pedig szükséges a rengeteg tapasztalat, melyeket az elmúlt években szereztünk a Superlock zárak kapcsán.

Vállalunk Superlock zárszerkezet cserét Budapest egész területén, az év 365 napján! Szakszerű, precíz helyszíni munkavégzést biztosítunk, garanciával!

A Superlock zárszerkezet csere ára Budapesten 90.000 Ft. A Superlock ajtózárakat raktárkészletről biztosítjuk, így rövid időn belül tudjuk vállalni a zárcserét!

Forduljon hozzánk bizalommal! Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon!

06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942

ajtózárcsere, ajtózárcsere Budapest
ajtózárcsere, ajtózárcsere Budapest