Ajtónyitás, zárnyitás kiszállással, Budapesten

Bárkivel megtörténhet, hogy a mostani, rohanó életmódban kizárja vagy bezárja magát, tönkremegy a zárszerkezet, ellopják vagy elhagyja a kulcsot és ezért egy ajtónyitásra specializálódott, gyorsszolgálatot ellátó zárszerviz céget kell hívni.

Itt a megoldás és kulcs mi vagyunk!

Cégünk munkatársai Budapesten rövid határidőn belül meg tudják kezdeni a helyszíni munkát, az ajtónyitás - zárnyitás folyamatát, melyek után, szükség esetén, a zárak, zárbetétek, zárszerkezetek, vasalatok teljes körű cseréjét szintén a helyszínen elvégezzük.

Sürgősségi ajtónyitás ügyeleti jelleggel

Bárhogy is nevezzük azokat a keresőszavakat, amiket a rémült, megijedt ügyfél begépel a keresőbe, legyen szó azonnali zárnyitásról, sürgősségi ajtónyitásról, SOS ajtónyitásról. Ahogy már magában a szóban is benne van, probléma van, baj van, hamar kell cselekedni, azonnali, sürgősségi megoldást kell keresni.

Szinte napi gyakorisággal riasztanak minket az ilyen problémák megoldására, pl. lakástűz esetén, csőtörés esetén, sajnos halál esetén is, kisgyerek vagy állat lakásba való beszorulása esetén. Ránk mindenben számíthat, velünk mindig számolhat!

Ezekben az esetekben próbálunk minden más zárszerelési munkát félretenni és azonnal a bajba jutottakon segíteni.

Bárki, bármikor kerülhet ilyen szituációba, ilyenkor nemcsak értéktárgyakról beszélünk, hanem ember- és állat életeket is mentünk.

Mindig próbáljon olyan céget hívni, amelyik be is tartja az ígért érkezést, és fontos előre érdeklődni az árakról is! Lehetőleg próbálják felmérni a szakmai hozzáértést is az ajtónyitás esetében, kérdezzenek rá, hogyan történik a nyitás, nehogy egy egyszerű zárbetét-nyitásból egy új ajtó vásárlása legyen!

Biztonsági ajtó nyitása, bejárati zár-nyitás

Elhagyott kulcsok esetén

A lakáskulcs fontos szerepet tölt be mindennapi életünkben, ezért is probléma, ha elhagyjuk őket, ellopják őket, így illetéktelen kezekbe kerülhet. Ebből egyenesen következik az, hogy nem tudunk bejutni a lakásba.

Mielőtt ajtónyitás szolgáltatást hívnának, mindig meg kell győződni az ajtónyitás feltételeiről, az árakról. Nem elhanyagolható annak sem utánanézni, hogy valamelyik családtagnál, rokonnál esetleg van-e valahol egy tartalék kulcs.

Ahogy Ön is, úgy mi is ellenőrizzük a lakásba való bejutás okait, jogait, ezzel is elkerülve az esetlegesen fellépő utólagos jogi procedúrákat, feljelentéseket. Bármilyen okból fogva is kell kinyitni az ajtót, a zárat, a lényeg az, hogy a zárat, zárbetétet utána mindig tanácsos lecseréltetni. Ezáltal a lakásba a jövőben már senki nem fog tudni bemenni, még akkor sem, ha megtalálta a kulcsot, esetleg a lakcímkártyával együtt.

Elromlott zár esetén

Bosszantó dolog arra hazaérni, hogy az ajtózár nem nyílik. Ilyenkor mindenki elgondolkodik, hogy mi lehet a baj, mit lehetne csinálni. Sokan bepánikolnak, és addig feszegetik, próbálgatják nyitni, míg a kulcs is beletörik.

Mások a gondnokot, házmestert hívják segítségül, aminek a vége szintén ugyanaz, csak a házmester töri bele a kulcsot a zárba.

Mindkét esetben, ajtónyitással, zárnyitással foglalkozó céget kell hívni, így azt javasoljuk, hogy egyből hívjanak szakmai segítséget, ne okozzanak nagyobb bajt és időkiesést önmaguk számára. A gondnok, a szomszéd nem szakember, nem fog tudni segíteni, maximum nagyobb bajt okozni, és utána majd csak a vállát vonogatja. Vannak olyan problémák, amik még új zárak esetében is előfordulhatnak, ezért van szükség ajtónyitó, zárnyitó szakemberre, mert ő lépésről lépésre tárja fel a hibát és ennek függvényében látja el az ajtónyitás feladatát.

Bármilyen probléma is merül fel, kollégáink a helyszínen minden zárnyitási problémát orvosolni tudnak, és megpróbálnak minél kevesebb kárt okozni bejárati ajtón.

Zárakkal kapcsolatban felmerülő problémák:

Zárbetétek esetén: zégergyűrű törés, ezáltal a henger kicsúszik a zárbetétből, fennakad egy csap a zárhengerben, beletörik a zárbetétbe a kulcs, beragasztózzák vagy valamilyen egyéb más anyagot tuszkolnak a zárbetétbe

Zárszerkezetek, hevederzárak meghibásodása: kikopott alkatrészek, letört fogasléc darabok, körbeforgó fogaskerekek, eltört rugók, beszoruló alkatrészek, stb.

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest

Ajtónyitás, becsapódott ajtók esetén sérülésmentesen

A becsapódott ajtó, mint az a nevében is benne van, vagy a huzat- vagy egy meggondolatlan emberi mozdulat hatására az ember mögött bezáródik, becsapódik. Ez annyit jelent, hogy az ajtózár nincs bezárva, csak az ajtón lévő zárnyelv bekattan a tokba és mivel kívülről nincs kilincs, sem pedig kulcs a tulajdonosnál, az ajtón kívül mindössze egy fix gomb található, így már meg is történt a baj.

Ilyenkor a legnagyobb probléma akkor van, ha az ember lengén van öltözve, tél van, és nincs nála kulcs.

A becsapódott ajtónyitás néha egyszerű feladat, néha viszont nem az. Sokan nekiállnak csavarhúzóval, pajszerrel, vállal, és kockáztatnak, hogy az ajtó vagy kinyílik, vagy nem. Az esetek többségében valamilyen külsérelmi nyom marad utána az ajtótokon vagy az ajtólapon.

Minden becsapódott ajtónyitáshoz kérjen gyorsszerviz szolgáltatást, szakmai segítséget, mert egyszerűbb, gyorsabb, és nem marad nyoma a kizáródásnak! Cégünknél a becsapódott ajtónyitás általában rövid időn belül elérhető, szakembereink a helyszínen mindig valamilyen trükkös megoldással kinyitják, visszatolják a zárnyelvet, azaz roncsolásmentesen kinyitják bejárati ajtaját.

Ajtózárszerviz hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között

+36-70-770-2942

Ajtónyitás árak Budaest területén

Az ajtónyitás árak fogalmát jobb, ha tisztázzuk és rendbe tesszük. A végleges árakat mindig a diszpécserszolgálat mondja meg az ügyfél számára.

Nézzük egy pár példát, hogy tudjanak más cégek áraihoz is viszonyítani.

Becsapódott ajtónyitás, Budapest területén, 20.000 Ft.

Zárbetétek, kisebb zárszerkezetek, hevederzárak nyitása, Budapest területén, 25.000 Ft, plusz a beépített anyagok költsége.

Trezorzárak nyitása fúrás esetén, 30.000 Ft + anyagköltség és munkadíj zárcsere esetén

Postaláda zárak nyitása, cserével együtt Budapest területén 17.900 Ft.

Biztonsági ajtónyitás, trezorzár nyitás

A biztonsági, úgynevezett trezorajtók esetében zárnyitásról beszélhetünk pl. akkor, amikor a zár tönkrement, elromlott vagy beletört a kulcs. Azért érdemes ilyenkor zárszerelő szakember segítségét igénybe venni, mert a trezorzár szerkezete komplex és előfordulhat, hogy több kárt okoznak vele maguknak, mint hasznot. Komolyan roncsolódhat akár az ajtó, akár az ajtó takaróléc, vagy maga a zárszerkezet is. Egy zárszerelő kolléga ezeket a hibákat el tudja kerülni és a legkedvezőbb megoldást tudja kínálni az ügyfeleknek.

Műanyag ajtó-nyitás helyszínen, kiszállással

Az egyik eset az, amikor elhagyják a lakáskulcsot, beragasztózzák a zárat, csőtörés van a lakásban, de a tulajdonos külföldön van, valaki rosszul lett a lakásban és benne hagyta a kulcsot a zárban belülről, stb. Ezekben az esetekben mindig szakemberrel tanácsos kinyittatni az ajtót, mert nem tudni biztosan, hogy mi is van a háttérben. Mi is csak abban az esetben nyitjuk ki, ha az oda bejutni akaró személy valamilyen okirattal vagy papírformával rendelkezik, esetleg rendőri intézkedés van folyamatban. Tehát a fent felsorolt esetekben a nyitásakor mindig hívjon szakembert, hogy ne legyen tönkretéve az ajtó, ne kelljen új ajtót vásárolni! Cégünk megpróbálja csak a zárbetétet rongálni, vagy ha az gyenge típusú zárbetét, akkor valamilyen manipulációs módszerrel azt kinyitni.

A másik esetben az ember önhibáján kívül történik meg a baj, ami a legrosszabbak közé tartozik. Például, amikor a kulcs elfordítása után nem nyílik az ajtó. Ez általában mindig a legrosszabb esetben fordul elő. A nem nyíló ajtóknál a legnehezebb a dolgunk, mert egy szétesett, összeakadt zárszerkezet elég nagy galibát tud okozni és az ilyen típusú ajtónyitásnál a legfontosabb kritérium az ajtó esztétikai védelme.

Az ilyenkor fellépő lehetőségeket (roncsolási módszereket) előre közöljük, de megpróbáljuk minél kisebb rongálással orvosolni a fellépő problémát. Ezek a rongálási variációk mindig elkerülhetőek lennének, ha a tulajdonos nem hagyná figyelmen kívül az akadó zár jelzéseit és rögtön zárszerelő szakembert hívna a zárjavításhoz, vagy ha az elkerülhetetlen, akkor a zárcseréhez.

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest

Hevederzár szakszerű nyitása

A hevederzár nyitást bízza mindig szakemberre! Könnyen elképzelhető, hogy egy egyszerű, beletört kulcs komolyabb galibát is képes okozni. Hevederzár nyitás ügyében célszerű megkeresni cégünket akkor, ha a kulcs csak forog körbe és nem hajtja a zárszerkezetet, ha esetleg egy rosszakaró személy valami idegen anyagot juttat a zárbetétbe (pl. ragasztó, gyufaszál, drót, szög, gemkapocs), kulcselvesztés esetén (ha ellopják a táskát, feltörik az autót, elhagyja a kulcscsomót), betörési kísérlet vagy rongálás esetén.

Érdemes akkor is hívni minket, ha valaki rosszul van a lakásban és belülről benne hagyta a kulcsot, vagy a zárbetét elhasználódott és meghibásodott. Azért célszerű ezeket a műveleteket cégünk szakembereire bízni, mert zárszakértő kollégánk a helyszínen meg tudja mondani, hogy meg kell-e fúrni a zárbetétet az ajtó kinyitásához, vagy esetleg csak kisebb karbantartásra van szükség. Ezen karbantartás során csupán valamilyen igazítási eljárással vagy a zárat zsiradékozó anyaggal a probléma könnyedén elhárítható. Természetesen, ha meg kell fúrni a zárbetétet az ajtó nyitása érdekében, akkor csak a zárbetét cseréje válik szükségessé, hiszen az ajtót roncsolásmentesen nyitjuk. Minden eljárásnál tájékoztatjuk az ügyfelet a lehetőségeiről és a várható költségekről.

Mul-T-Lock izraeli biztonsági ajtózár nyitása

Mul-T-Lock ajtózár nyitásra van szükség, amikor valaki elhagyta a kulcsot és nem tud bemenni a lakásába. Ebben az esetben azért célszerű zárszerelő szakemberhez fordulni, mert kulcselhagyás esetén meg kell fúrni a zárat. Ha ennek saját magunk állunk neki, akkor egyrészt könnyen megsérthetjük a bejárati ajtót, másrészt nem biztos, hogy tudjuk, hol kell pontosan elvégezni a fúrást. Amennyiben rossz helyen fúrunk, az ajtó továbbra is zárva marad. Amit ebben a szituációban mindenképpen tudni kell az ügyfélnek, az az, hogy a kellő ismeretekkel rendelkező szakember sérülésmentesen fogja kinyitni az ajtaját. Ennek megtörténte után pedig egy egyszerű zárcserével orvosolható a probléma.

A Mul-T-Lock ajtók nyitásánál nagyon kell figyelni, hogy a zárvédő pajzson se történjen sérülés! Nem kell lefeszíteni, levágni azt, mert abban az estben, ha a pótlása egyáltalán megoldható, több tízezer forintos anyagköltséggel kell majd számolni!

Előfordulhat olyan szituáció is, amikor a zárszerkezet valamilyen okból kifolyólag meghibásodik, és emiatt nem lehet többé kinyitni az ajtót. Esetleg beletörtük a kulcsot, vagy „átfordult” a kulcs és azt a továbbiakban nem lehet már kihúzni a zárból. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amikor szakember bevonása szükséges, az előbbiekben taglalt okok miatt. Ilyenkor minden esetben fúrni kell a zárat.

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest

Kínai HiSec és Secdoors ajtónyitás

Természetesen mindig akadnak vállalkozó szellemű egyének, akik saját maguk látnak neki a folyamatnak. Olyan is előfordul, hogy ez sikerül nekik, ám nem ez a jellemző.  Többéves tapasztalatunknak köszönhetően, nagyon sok tönkretett ajtóval találkoztunk már. Érdemes belegondolni abba, hogy ha az ajtó a művelet következtében nagyon megsérül, akkor mi lesz a következő lépés. Ajtócsere?  Nos, ez megoldható, de nem a legolcsóbb megoldás.

Az is előfordulhat, hogy nem lesz szükség arra, hogy az ajtót lecseréljük, de nagyon csúnya karcolások, bemélyedések, festék lepattanások, az ajtófélfán a feszegetés nyomai látszódnak majd, ami esztétikailag nem egy szép látvány.

Száz szónak is egy a vége, mindig gondolkodjunk kicsit, hogy mit, hogyan és miért csinálunk, és annak milyen következményei lehetnek. Mind anyagi szempontból, mind látvány szempontjából. Csakis ezek után tudunk higgadtan és következetesen jó döntést hozni!

Még egy esetet meg kell említenünk, mint amolyan „félmegoldást”. Itt az ügyfél nekilátott saját maga zárat fúrni. Nem tette tönkre ugyan az ajtót, de mivel nem értett hozzá, leszakította a zárvédő címkét. Megrongálta a kilincsgarnitúrát és tönkretette az egész zárszerkezetet. Ha hozzáértő szakembert hívott volna, aki megfúrja a zárbetétet, akkor az egész műveletet megúszta volna egyetlen zárbetétcserével. Így azonban pótolni kellett magát a zárszerkezetet, betéttel együtt, és be kellett szerezni egy új kilincsgarnitúrát. Ezért jeleztük az előző bekezdésben, amit most újra hangsúlyozunk: gondolkodjunk, mielőtt cselekszünk!

Sérülésmentes ajtónyitás ingyenes kiszállással

Cégünk szakemberei GARANTÁLTAN sérülésmentesen nyitják ki Önnek az ajtaját! A legrosszabb esetben új ajtó, vagy új címke, kilincsgarnitúra, zárszerkezet, zárbetét, stb. extra költségei. És mivel a fentieknek beszereléséhez szakember kell, az ő munkadíjukat mindenképpen ki kell majd fizetni. Mindenki mérlegeljen, hogy a szakember díját egyetlen alkalommal, mint egyszeri költséget szeretné kifizetni, vagy pedig a többi extra költséggel együtt.

Minden esetben a nyitás során a munkát úgy végezzük el, hogy az ajtó ne sérüljön! Amennyiben ez valamilyen okból kifolyólag nem lehetséges, azt a helyszínen mindig előre közöljük! Forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségünk munkanapokon, 8 - 20 óráig:

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest