Zárcsere, ajtózár-csere - betörés megelőzése

Ajtózár cserével kapcsolatban az alábbiakban részletezzük, hogy milyen ajtókban, milyen zárak, zárszerkezetek, zárbetétek cseréjére kerülhet sor. A leggyakoribb ajtófajtákat és eseteket taglaljuk. Ha valaki esetleg nem látja itt az oldalon a problémáját, de ajtózár cserére van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat! Kollégáink minden alkalommal megpróbálnak a segítségükre lenni, hogy a probléma mielőbb beazonosításra kerüljön, és arra a legmegfelelőbb zárcsere megoldást tudjuk javasolni!

Budapesten teljes körű zárszerelést vállalunk helyszíni kiszállással, ügyeleti jelleggel a város minden pontján. Lehet szó akár belső kerületről, akár peremkerületről, mi - munkáink függvényében és a budapesti közlekedési helyzettől függően - gyors, szakszerű, garanciális zárbetétcserét biztosítunk magánszemélyeknek, közületeknek, cégeknek, kedvező áron!

Az ajtózárcsere egy bizalmi munkafeladat, így nem mindegy, hogy az ember kitől vásárol zárat, vagy kitől veszi át lakása kulcsát. Ezért ajánljuk mindenkinek, hogy kellő óvatossággal válasszon a zárszerviz szolgáltatók között! Nézzenek utána, hogy mióta működik a vállalkozás, mert ugyebár az átvett kulcs vagy zár a lakás, otthon értékét óvja majd.

Egy másik fontos szempont ha már zárat cserélünk, hogy csakis jó minőségű, megbízható zárbetétre cseréltessen, olcsó, silány, rossz, kínai terméket nem érdemes és nem is szabad beszerelni, mert garanciális problémák lesznek vele. Mi csak saját beszerzésű izraeli zárbetéteket szerelünk, más gyártó termékeivel nem foglalkozunk! A beszerzési forrásunk maga a gyártó, tudunk a zárakra garanciát vállalni/érvényesíteni, és jó áron tudjuk őket az ügyfeleknek értékesíteni.

Olasz trezorzár csere többpontos ajtóban

Magyarországon a trezorzárak, azaz a biztonsági acélajtókban lévő, három irányba záródó zárszerkezetek zárcseréje igen gyakori. Sok esetben a biztonsági ajtót működtető trezorzár elöregedett, ezért van szükség a zárcserére. A másik gyakori ok, amikor elvesztek a lakáskulcsok, vagy új lakók érkeztek a lakásba. Ilyenkor is nagyon fontos a zárcsere a biztonság érdekében.

A trezorzárak esetében találkozhatunk kódolható, programozható szerkezetekkel, amikor nem kell a komplett zárcserét elvégezni, csupán a tanítható zárszerkezetet kell egy új kulcskészletre rátanítani. Vannak olyan trezorzárak, ahol lamella, vagy kivehető nucleo cserével oldható meg a zár új kulcsokkal történő, nyitása, zárása.

Illetve vannak olyan esetek, amikor teljes zárszerkezet csere szükséges, mert vagy nem tudja maga a szerkezet a kódolást, vagy pedig a zárcsere előtt közvetlenül zárnyitás történt, így a megfúrt trezorzár szerkezet a továbbiakban már nem használható.

Bármilyen okból is legyen szüksége a bejárati ajtóban lévő biztonsági trezorzár cserére, cégünk az Ön rendelkezésére áll! Bármilyen trezorzárat raktárkészletről biztosítunk, így nagyon rövid határidővel és kedvező árakkal tudunk zárcsere munkát vállalni. Trezorzár szerelést, zárcserét az ország egész területén vállunk! Hívja ügyfélszolgálatunkat a részletekért!

A trezorzárakon belül is több típus cseréjét vállaljuk gyors kiszállással, raktárkészletről, korrekt áron. Cisa, Cerutti, Securemme, Mottura, Viro, Sab, Iseo, Potent, Kale, Dierre, Moia, CR zárcserét vállalunk!

A felsorolt olasz zárakra Magyarországon talán mi vagyunk a legjobban felkészülve, mivel ezek közül a zárak közül jó néhánynak cégünk a hivatalos magyarországi beszállítója.

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest

Zárcsere Budapesten ingyenes kiszállással

Zárcsere szolgáltatásunk Budapest minden kerületére kiterjed.

Próbáljuk úgy beosztani a megrendeléseinket, hogy minden munkánál kevés időt töltsünk, illetve minden felvett megrendeléshez, kapacitásunknak megfelelően, akár egy órán belül meg tudjunk érkezni. Sajnos a budapesti közlekedést nem tudjuk megváltoztatni, de mindig próbáljuk betartani az ígért, és előre egyeztetett időponton belüli helyszínre érkezést.

Budapesti ügyfeleink nagy többsége olyan ajtóval rendelkezik, ahol egy zárbetét biztosítja az ajtóban lévő zárszerkezet működését. Az esetek túlnyomó többségében elég ezt a zárbetétet kicserélni, főleg ha biztonsági okok miatt van szükség a cserére. Ritkább esetben romlik el maga a szerkezet, ez alól kivételt képeznek a műanyag ajtók vasalatai, de erről külön bekezdésben foglalkozunk alább.

Tehát zárbetét csere esetén is érdemes minket hívni, mégpedig a következő okok miatt.

A zárcsere folyamán csak minőségi termékeket szerelünk, olcsó, silány, kínai zárakat nem tartunk, mert nem gyűjtjük a garanciális munkákat! Néhány példa a kínai típusokból: GMB, Anbo, Sib, Dog, Yeh, stb. Csakis minőségi zárbetétekkel dolgozunk, amely valamilyen védelemmel már el van látva. Minden munkára és általunk biztosított zárbetétre egy év teljes körű garanciát vállalunk! Nyilvántartásunk nagyon pontos és naprakész, bármikor visszakereshető, hogy egy adott napon hol és mikor végeztünk zárcserét! Minden munkánkról készpénzfizetési számlát állítunk ki, így ez alapján is visszakereshető az adott időpont, munkafázis.

Mikor van szükség zárcserére? Ha ellopták vagy elveszett a lakáskulcsa, ha nem tud bejutni a lakásba, ajtónyitásra van szüksége, mert elromlott a zár, vagy ha csak fejleszteni szeretné otthona védelmét zárcsere formájában.

Legyen szó ajtózár cseréről, zárbetét cseréről, hevederzár betét cseréjéről, trezorzár cseréről, kínai ajtó zárcseréről, Mul-T-Lock zárcseréről, műanyag- vagy erkélyajtó zár cseréjéről, ránk számíthat, minket hívhat!

Egy komplett budapesti zárcsere megrendelésekor javarészt cégünk viszi a zárbetéteket az ügyfélnek, amelyre teljes szerviz-, és egy év jótállást biztosítunk. De vannak olyan élethelyzetek is, amikor az ügyfél saját magának vásárolja meg a kicserélendő zárat.

Az ügyfél által biztosított zárbetét cseréjekor cégünk egy egyszeri munkadíjat számol fel, ami 16.000 illetve 25.000 Ft között mozog. Erről részletesebb felvilágosítást telefonon tudunk adni.

Hevederzárbetét-csere budapesti kerületi kiszállással

Az összes Magyarországon forgalomban lévő hevederzárat fogaskerék meghajtású zárbetét működtet. Ez általában egy 30/55 mm-es, jobb esetben valamilyen törésvédelemmel ellátott zárbetét, aminek az 55-mm-es része áll kifelé az ajtón keresztül.

Vannak természetesen ennél hosszabb méretű hevederzárbetétek is. A hevederzár betétek léteznek fogazott illetve lapon mart kivitelben. Mi az egyszerű, fogazott kivitelt nem ajánljuk és nem is szereljük, mert az semmilyen védelemmel nincs ellátva. Ezeket akár egy egyszerű zárfésülési módszerrel ki lehet nyitni.

Cégünk minden hevederzár-betét cserénél az RB Keylocx interaktív csapos, törésvédett, laponmart kivitelű zárbetétet szereli, illetve az ennél még magasabb biztonságot képviselő, RB LOCXIS másolásvédett, fúrás-, törés-, finomnyitás-, magkihúzás- és savazás ellen védett, prémium kategóriás zárcilindert szereli be. Ne felejtsük el, hogy egy hevederzár a bejárati ajtót a befeszítés ellen 100 százalékosan megvédi, úgyhogy ne a hevederzárbetét cserén spóroljunk!

A gyenge zárbetét könnyen támadható, miáltal a hevederzár egyszerűen és gyorsan nyithatóvá válik. Szakmailag azt valljuk, hogy ha már védjük az ajtót a befeszítéstől, akkor egy komoly zárbetéttel védjük meg a hevederzárat is, és válasszuk a 100 százalékos biztonságot!

Prémium kategóriás zárbetétjeinkről érdeklődjön diszpécser-szolgálatunknál!

Ajtózárszerviz hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között

+36-70-770-2942

Műanyag ajtó zárszerkezet és zárbetét csere garanciával

A műanyag ajtó típusa lehet kilincsfelhúzós, más szóval, kilincsműködtetésű vagy kilincsemelős, illetve kulcsműködtetésű/kulcsvezérlésű.

A kilincsműködtetésű ajtók működése eltér a többi ajtó működésétől. Amíg egy átlagos ajtónál becsukjuk az ajtót és rázárjuk a zárat, addig a fent említett kilincsvezérlésű típusoknál becsukjuk az ajtót és felemeljük/felhúzzuk a kilincset. Ezáltal az ajtó élébe belemart több pontos zárszerkezet csapjai, rúdjai, stiftjei - amik különböző alakúak és formájúak lehetnek, pl. horog, kampó, gomba, lapított, egyenes, dupla egyenes- beleakadnak a tokon lévő ellendarabba, zárdobozba, furatba. Ezt követően a zárbetét kulcsának elfordításával reteszeljük a zárszerkezetet, ezzel akadályozva a kilincs lenyomását, és az ajtó kinyitását.

A kilincsműködtetésű típus esetén, a kilincs felhúzásával a zárdobozba egy fogazott szerkezet tolja felfele és lefele a rudat, ezáltal mozog a többirányú szerkezet.

A kulcsműködtetésű változatnál pedig, a zárdobozban egy patkó alakú fogaskerék hajtja a többi kisebb fogaskereket és ezáltal nyílik és záródik a többirányú mozgás. Ezt a mozgást egy cilinder-zárbetét működteti, ahogy a kulcsot forgatjuk.

Nem győzzük hangsúlyozni a minőségi zárbetét cseréjének fontosságát, hiszen pl. egy kínai zárbetét tolókavivője (zárszakállja), ha nem kellő pontossággal hajtja a fogaskoszorút, egy idő után a szerkezet kikopik és az ajtózár nem nyílik.

Ezeknek a záraknak a dorn mérete szabványos, ami azt jelenti, hogy az előlap és a kilincstengely közepe közötti távolság 35, 45, 55, 65 mm lehet, a kilincstengely és a zárbetét közötti távolság pedig 72, 85, 90 vagy 92 mm. Egy-két erősebb, masszívabb kivitelű ajtózár esetében az előlap szélessége nem a szokványos 16 mm, hanem a vastagabb 22 mm-es variáció. Ezt főként nagyobb lakóparkokban szokták szerelni tűzgátló ajtókba (KFV és Fuhr 65/72). Ezek a zárszerkezetek nem készülnek külön jobbos- és balos kivitelben, mert a nyelvük forgatható. Olajozni nem kell őket, mert gyárilag be vannak zsírozva. Ha az ajtó jól be van állítva és könnyen működik a zárszerkezet, akár 10-15 évig is működhet a zár.

Ha csak biztonsági okok miatt lenne szükség a zárcserére, akkor elég a zárbetétet kicserélni az ajtóban. Itt javasoljuk a jó minőségű, MABISZ minősítésű, Izraelben készült RB zárbetét-családot.

Ha valamilyen probléma lépne fel akár a szerkezettel, akár a zárbetéttel kapcsoltban, hívjon minket! Kollégáink segítenek beazonosítani a problémát a telefonos beszélgetés során, így pontos árat tudunk mondani a zárszerkezet- és a zárbetét cserére.

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest

Mul-T-Lock biztonsági ajtó zárbetét-cseréje

A Mul-T-Lock zárbetét csere vagy zárcsere leginkább eredeti Mul-T-Lock típusú ajtóban lévő zárak cseréjét jelenti. Ezek az ajtók Izraelből származnak, és a legtöbb esetben nagyobb lakóparkokban találkozhatunk velük. Ebben a biztonsági ajtóban van egy Mul-T-Lock zárszerkezet, amely háromirányú zárást biztosít, általában gyári Mul-T-Lock zárbetétek által.

A zárbetét mindenképpen fogaskerék meghajtású ebben az esetben, így nem igazán lehet a zárcserét házilag elvégezni.

Vannak olyan Mul-T-Lock zárbetétek, amelyek igazán jó minőségűek, de már sajnos nincsenek forgalomban. Ilyenkor ajánljuk a szintén izraeli, interaktív csapos RB Keylocx és RB LOCXIS zárbetéteket helyettük.

Mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, ahol kollégáink segítenek beazonosítani az ajtóban lévő Mul-T-Lock zárbetétet.

Itt még egy mondatban megjegyeznénk, hogy Mul-T-Lock zárnyitást csak hozzáértő szakemberrel érdemes és szabad elvégeztetni, mert ha levágják a több tízezer forint értékű Mul-T-Lock zárpajzsot, akkor annak beszerzése nem lesz egyszerű, sem olcsó! Pajzs nélkül pedig a bejárati ajtó könnyen támadhatóvá válik és iszonyatosan rondán is fog kinézni.

Amit a zárszerviz keretein belül Budapesten és Pest megyében nyújtani tudunk ügyfeleinknek, az a Mul-T-Lock becsapódott ajtónyitás, zárnyitás; helyszíni zárcsere, zárbetét csere; azonos zárlat készítés; ajtóigazítás, beállítás, emelés; Mul-T-Lock, Superlock, RB többpontos izraeli zárszerkezetek cseréje.

Zárcsere tájékoztató árak Budapest kerületeiben

Áraink tájékoztató jellegű, (budapesti) árak, további részletek miatt hívja ügyfélszolgálatunkat!

Becsapódott ajtónyitás: 20.000 Ft

Dierre, Cisa zárkódolás: 54.000 Ft

Postaláda zár-csere, munkadíjjal együtt: 17.900 Ft

Kínai zárak, pajzsok, betétek cseréje: 32.000 – 46.000 Ft

Hevederzárbetét csere: 34.000 – 46.000 Ft

Mul-T-Lock zárbetét csere: 34.000 – 46.000 Ft

Műanyag ajtóban zárbetét csere: 34.000 – 46.000 Ft

Műanyag ajtóban vasalat csere: 45.000 – 80.000 Ft

Trezorzár csere: 86.000 – 130.000 Ft

Ajtóigazítás, beállítás: 20.000 Ft

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest