Zárjavítás budapesti zárszerviz cégtől ingyenes kiszállással

Zárjavítás, zárszerelés, helyszíni munkavégzés

Bosszantó dolog, amikor tönkremegy az ember ajtózárja, így nem tud bejutni az otthonába, mert a zár meghibásodott vagy esetleg beletört a kulcs. Ilyenkor beszélünk zárjavításról, alkalmanként ajtónyitásról, szükség esetén zárcseréről.

Sokan azt gondolják, hogy nem szükséges a zárjavítás, mert mindenféle otthoni trükkökkel, barkácsolással, gondnok segítségével megoldható ez a probléma. Ez nem így van. A zárjavítás profi segítséget igényel, ne bízza a véletlenre ez a feladatot! Egy biztonsági zár szétszedése nem bonyolult feladat, viszont a hiba feltárása, illetve elhárítása már annál inkább. Nem elég egy zárszerkezetet szétszedni, abba tudni kell alkatrészt cserélni, rugót feszíteni és a végén újból összerakni azt. Egyáltalán nem mindegy, hogy a zárjavítás során milyen sorrendben rakjuk össze a zárakat, mert ez is precíz zárjavítási technológiát igényel.

A zárjavítás terén szerzett magas tapasztalatunk a garancia arra, hogy minket válasszon!  Mi garantáljuk azt, hogy otthona és értékei biztonságban lesznek, valamint, hogy mindig szakszerűen és kiválóan működnek majd a zárjai! Fontos azonban megjegyezni, hogy a zárjavításnak korlátai vannak, így érdeklődjön telefonszámainkon, ahol elmondjuk, hogy adott esetben lehet-e zárjavítást végezni, vagy cserélni kell!

Zárjavítás szakszerűen, szakemberrel, munkanapokon

A szakszerű zárjavítás egy olyan feladat, amit nem tud mindenki az otthonában elvégezni, mert ehhez nemcsak szaktudás, szakértelem, hanem megfelelő szerszámok, illetve előreláthatóság szükséges. Ez alatt azt értjük, hogy a zárjavítással foglalkozó szakembernek tudni kell, hogy egy bizonyos feladat, mozdulat elvégzésének milyen következményei, hatásai lesznek.

A zárjavító kolléga a helyszínen mindig megkérdezi az ügyfelet, hogy volt-e valami előjele a meghibásodásnak, illetve, hogy történt-e valami óvintézkedés az ajtózárnál, vagy valaki piszkálta-e, szerelte-e már az ajtózárat.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a szakértelem, a hozzáértés ennél a szakmánál, mert ha nem látunk tisztán, hogy a zárban melyik alkatrész, mit és hogyan, meddig mozgat, akkor nem biztos, hogy nekünk ezzel foglalkozni kell.

Ajtózárszerviz hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között

+36-70-770-2942

Zárjavítás kiszállással, kiszállási díj nélkül

Zárszervizen belüli, zárjavítási feladatokat vállalunk Budapest minden kerületében, kiszállási díj nélkül, hétköznapokon 8 és 20 óra között. Zárjavítási feladatokat végzünk továbbá Pest megyében is, illetve vidéken. Persze itt a zárjavítást nem tudjuk egy-két órán belüli kiszállással vállalni, illetve kiszállási díjat is fel kell számolnunk vidéki ügyfeleink estében. Vidéki és pest megyei ügyfeleinkhez mindig előre egyeztetett kiszállási és munkadíjjal érkezünk.

A zárjavítás kiszállással Budapest területén akár egy órán belül is elérhető, ami azt jelenti, hogy a megrendeléstől számított egy órán belül, a zárjavító szakember a helyszínre érkezve megkezdi a munkát. Természtesen ez munkáink mennyiségétől függ mindig. Legyen szó helyszíni zárjavításról, azonnali zárjavításról, esetleg többpontos biztonsági ajtó zárjavításról.

Zárjavítás témaköre lehet zárszerkezet állítás, ajtóbeállítás, marás, turbózás, nucleo-, zárköteg csere, zárkódolás, kilincs javítás, igazítás, ajtózsanér emelés, címke, rozetta igazítás, beállítás, ajtóhézag pontosítás.

Ezekre a zárjavítási feladatokra fel vagyunk készülve, a helyszínen minden zárjavítási problémát elhárítunk. Persze vannak olyan zárjavítási feladatok, amit már nem tudunk elvállalni, mert a zár már annyira kikopott, és nincs hozzá pótalkatrész. Ilyenkor sokkal kedvezőbb és költséghatékonyabb megoldás a zárcsere.

Néhány példa, amikor már nem lehet a zárjavítást eszközölni: egy 15-20 éves, kikopott trezorzár-szerkezetet már nem szabad javítani, mert a benne lévő alkatrészek teljesen megkoptak, a rugók kinyúltak, a kulcslyuk kitágult, a kilincs-dió teljesen berágódott. Ugyanez a probléma léphet fel a régi bevéső záras ajtóknál, vagy a többpontos kilincs-felhúzós-, vagy kulcsműködtetésű zárszerkezeteknél, vasalatoknál. Probléma lehet pl. a Mul-T-Lock többpontos fogaskerekes zárszerkezet kikopásánál, illetve a hevederzárak fogasléceinek lenyalódásakor. A mai, fogyasztói társadalomban a zárcsere szó ereje a nagyobb, mint a zárjavítás fogalma. De ez nemcsak a mi szakmánkban jellemző.

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest

Több pontos biztonsági ajtó zárjavítása

A biztonsági ajtók zárjavítása többrétegű dolog, mert biztonsági ajtónak nevezik a HiSec kínai lemezajtót, a Mul-T-Lock fogaskerekes bejárati ajtót, a műanyag felhúzó-kilincses bejárati ajtót, valamint a trezorzárral ellátott tollas kulcsos-, vagy cilindervezérlésű többpontos ajtókat is.

Azért fontos, hogy ezeknek az ajtóknak a működési mechanizmusával tisztában legyen a zárszerelő szakember, mert minden egyes típusú biztonsági ajtónak más a működési elve. Máshogy zárnak a többirányú pontok és mindegyiknek más a biztonsági fokozata is. Ez azt jelenti, hogy egy kínai ajtó zárjavítása sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint pl. egy Viro zárral ellátott tollas kulcsos acélajtó.

A cégünknél dolgozó szakemberek régóta űzik a zárjavítás mesterségét, ezért minden problémát a helyszínen megoldanak. Tehát ha zárjavításról van szó, akkor bátran forduljon hozzánk! Telefonos diszpécser-szolgálatot ellátó kollégánk, már az első alkalommal kikérdezi az ügyfelet szakmai szempontok alapján, így már előre tudjuk, hogy a helyszínre kiérkező zárjavító kolléga milyen anyaggal készüljön, hogy ne érje meglepetés. Ezzel nemcsak az ügyfélnek spórolunk pénzt, hanem a cégünknek időt takarítunk meg.

Persze vannak kivételek, amikor nem tudjuk beazonosítani a javítandó vagy cserélendő ajtózárat, ilyenkor lehet, hogy sajnos kétszer kell visszamenni a helyszínre, de ennek a pluszköltségét soha nem hárítjuk az ügyfélre, inkább kérünk a zárról egy fényképet.

Garanciális zárjavítás a beszerelt zár után

Garanciát csakis az általunk beszerelt termékekre (pl. hevederzárak, bevésőzárak, rászegző zárak) tudunk vállalni, mivel ezeknek pontosan ismerjük a beszerzési forrását. Amikor az általunk forgalmazott zárak a mi szakembereink által lettek beszerelve, és pontosan nyilván van tartva, hogy melyik munkát melyik kolléga végezte, ilyenkor egy év teljes körű garanciát biztosítunk minden ügyfelünknek.

Nem tőlünk vásárolt termékre, illetve régebbi zárszerkezetekre, zárakra mi semmilyen formában nem vállalunk garanciát! Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy a zárjavítást inkább már zárcserének hívjuk, mert a zárak úgy meg vannak kopva, hogy nem lehetne garanciát vállalni egy-két alkatrész cseréje esetén. A garanciális javítás feltételeiről minden esetben előzetesen egyeztessenek velünk, mert minden szerelés más és más, így szeretnénk a félreértéseket elkerülni!

Zárjavítás munkanapokon 8 és 20 óra között

A zárjavítást csak bizonyos esetekben lehet alkalmazni, ilyenek pl. az igazítások, beállítások, vagy egyéb finomhangolási műveletek. Komolyabb, megkopott záraknál, vagy a zárak rugóinak törésekor csak cseréről beszélhetünk. Fogyasztói társadalom élünk, egy 10 éves záron nem tudunk javítást végezni, illetve nem is érdemes, mert nem lehetne rá garanciát biztosítani. Arról nem is beszélve, hogy a költségek ugyanannyiba kerülnének, mintha kicserélnénk.

A zárjavítás feltételeiről mindig érdeklődjön előzetesen az ügyfélszolgálatunknál! Hívjon az alábbi telefonszámokon, munkanapokon! Hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Amennyiben már nem tudjuk megjavítani a szóban forgó zárat, úgy felajánlunk az ügyfél számára egy lehetőséget, egy megbízhatóbb, új zárbetét vagy zárszerkezet cseréjére.

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest