Postaláda zárcsere kiszállással, új kulcsokkal

A postaláda zárak az egyszerű zárak kategóriáját képezik, főként leveleink megőrzésére szolgálnak, nem pedig értéktárgyak védelmére vannak beszerelve. Tulajdonképpen ugyanazt a funkciót látják el, mint az ajtózárak, azaz a kulcs elforgatásával zárják a levélszekrény ajtaját.

A postaláda zárakból nincs olyan nagy választék a piacon. Ami talán a legelterjedtebb a hagyományos kocka postaládazár, amelyhez 2 db egytollas kulcs tartozik. A C37 típus szintén gyakori, az Elga által gyártott zár. Illetve megemlítjük a Ronis bútorzárat vagy a csőkulcsos, ún. tubulláris zárat is.

Igazából ennél erősebb, biztonságosabb zárra  nincs is szükség, hiszen ha valaki ki akarja nyitni a levelesláda ajtót, akkor azt erőszakkal, egy csavarhúzóval kifeszíti és kiveszi, ami benne van.

Postaládazár-szerviz cégünk a feszegetésnél egy finomabb megoldást alkalmaz a kulcselvesztés miatti zárnyitásra. Mi speciális szerszámmal sérülésmentesen ki tudjuk nyitni a postaláda-zárat. Ezután egy új zárat szerelünk be a régi helyére. A helyszínen mi a meglévő zárhoz kulcsot nem tudunk készíteni, ezért is cseréljük egyből a zárat.

Mint már említettük, nem egy bonyolult feladat egy ilyen levelesládát kinyitni, itt csak az a kérdés, hogy hogyan, és milyen módon történik a nyitás, hogy később ne kelljen egy új postaládát vásárolni. Mi garantáltan rongálásmentesen kinyitjuk ezt a zárat és utána kicseréljük azt. A munkánkra garanciát is vállalunk.

Postaláda zárszerviz Budapest kerületeiben

Postaláda zárszervizünk egész évben az ügyfelek rendelkezésére áll. Hívjon minket, ha új lakásba költözött, vagy elvesztette a postaláda kulcsát! Mi akár aznapi, vagy másnapi munkavállalással a helyszínen elvégezzük a postaláda zárcseréjét.

12 fajta különböző méretű postaládazárat tartunk szervizautóinkban, hiszen vannak olyan egyedi, külföldről behozott levelesládák, amikben speciális zárak vannak. Ha esetleg nincs is pont olyanunk, akkor is valamelyik másikkal a szervizautóból ki tudjuk váltani, helyettesíteni tudjuk.

Munkamenetünk a következő. Az ügyfél felveszi velünk a kapcsolatot, elmondja a problémáját,  hogy mit szeretne és hol. Mi tájékoztatjuk az ügyfeleket a díjakról, és megbeszélünk egy időpontot a postaládazár cseréjére.

Rugalmasan tudunk alkalmazkodni, munkaidőnkben próbálunk az ügyfél kedvére tenni, így munkáink függvényében, akár aznap 1-2 órán belül, vagy másnap elvégezzük a kért szolgáltatást, zárcserét. A postaládazár cseréjének, illetve a kulcselvesztés miatti zárnyitásnak van egy fix költsége, amit mi Budapesten kiszámlázunk a munka elvégeztével. Ez egy egyszeri 17.900 Ft-os díj, melyet készpénzben kell kifizetni a munka elvégeztével a zárszerelő kollégának.

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest