Mul-T-Lock ajtó zárbetétcsere

A Mul-T-Lock zárak igen népszerűek Magyarországon, több mint 20 éve vannak jelen a bejárati ajtókban, leginkább zárbetétek formájában. Amit tudni kell ezekről a zárakról, hogy Izraelben készülnek, laponmart kivitelűek és különböző profiljaik vannak. Talán a legelterjedtebb változat a Mul-T-Lock 7x7 zárbetét, majd az Interactive, illetve meg kell említenünk az MT5, a nemrég bevezetett Integrator, és a sajnos már forgalomban nem lévő Mul-T-Lock Classic zárbetét is.

Ezeknek a zárbetéteknek vállalja szervizünk a gyors, helyszíni cseréjét, kulcselvesztés esetén a zárnyitását. Minden zárcsere esetében izraeli RB Keylocx vagy LOCXIS zárbetétet szerelünk be. Mul-T-Lock-ot garanciális okok miatt már nem teszünk az ajtóba!

Mul-T-Lock 7x7 zárbetét csere RB Keylocx-ra

Mint már említettük, ez a legnépszerűbb hazánkban, és nem véletlenül, mert ez a legolcsóbb. Amit a 7x7 zárbetétről tudni kell, hogy ez már évek óta nem Izraelben, hanem Kínában készül, ami érződik a minőségén is. A zárbetéthez 5 kulcs tartozik. Széles a méretválasztéka, laponmart a kivitele, sima, egysoros zárcsapokkal rendelkezik. A zárbetét mindkét vége letörhető (törésvédelem), fúrás ellen védve van, másolás- és finomnyitás ellen viszont nincs.

Cégünk vállalja a 7x7 zárbetétek cseréjét Budapesten és Pest megyében. Munkanapokon várjuk hívását, ha a Mul-T-Lock zárbetéttel problémája van, díjmentes kiszállást biztosítunk a budapesti lakosok számára.

Mul-T-Lock Classic zárbetét - ajtózárcsere

A Mul-T-Lock Classic zárbetét, ahogyan azt említettük már nincsen forgalomban, így csak a már meglévő zárbetéteket tudjuk cserélni.

Rengeteg budapesti lakópark van, ahol a Mul-T-Lock Classic zárbetétek vannak beszerelve. Ha a zár tökéletesen működik, csak elhagyta az egyik lakáskulcsát, akkor beszerelünk egy magasabb védelemmel bíró, szintén izraeli zárbetétet, pl. az RB LOCXIS-t. Ezek a zárbetétek már másolásvédelemmel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy csakis a hozzá tartozó plasztik kártya felmutatásával lehet hozzá az adott helyen kulcsot másoltatni. További részletekért érdeklődjön lenti mobilszámunkon!

Mul-T-Lock Interactive zárbetét csere RB LOCXIS-ra

A második legnépszerűbb zárbetét a Mul-T-Lock Interactive cilinder, mely minden fajta védelemmel el van látva. Fúrás-, finomnyitás-, másolás- és manipulációs nyitás ellen bír. Több profil fut Magyarországon, a legismertebbek ezek közül a 206-os és a 264-es profilok. De hoztak be az országba olyan egyedi profilokat is, amiket nagy projekteknél alkalmaztak, pl. Elmű, MOL. Itt több ezer zárbetét került beszerelésre, és a vezetőség ragaszkodott ez egyedi profilhoz.

A Mul-T-Lock Interactive zárbetétet is előszeretettel használják hazánkban, hiszen megbízható, MABISZ 6-os minősítéssel rendelkezik. Cégünk Budapesten működő mozgó zárszervize helyszíni Mul-T-Lock zárbetétcserét biztosít. Rövid határidővel, precíz szakemberekkel, egy év teljes körű garanciával.

Az RB LOCXIS zárbetétek már egy magasabb, a prémium kategóriát képviselik, így a zárcsere költsége darabonként 46.000 Ft. Ez független attól, hogy milyen ajtóról vagy rácsról beszélünk

Az RB LOCXIS zárbetétek cseréjével kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat! Mi megpróbálunk a legrövidebb időn belül a helyszínre érni és a zárcserét biztosítani. Válassza Ön is a minőséget, hívja telefonszámunkat! Mi a helyszínen orvosoljuk a zárbetétcsere problémáját!

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest