Mul-T-Lock zárcsere

A Mul-T-Lock zárak igen népszerűek Magyarországon, több mint 20 éve vannak jelen a bejárati ajtókban, leginkább zárbetétek formájában. Amit tudni kell ezekről a zárakról, hogy Izraelben készülnek, laponmart kivitelűek és különböző profiljaik vannak. Talán a legelterjedtebb változat a Mul-T-Lock 7x7 zárbetét, majd az Interactive, illetve meg kell említenünk az MT5, a nemrég bevezetett Integrator, és a sajnos már forgalomban nem lévő Mul-T-Lock Classic zárbetét is.

Ezeknek a zárbetéteknek vállalja szervizünk a gyors, helyszíni cseréjét, kulcselvesztés esetén a zárnyitását, és, ha a profilja engedi, akkor a helyszíni zárkódolását.

Mul-T-Lock 7x7 zárbetét csere

Mint már említettük, ez a legnépszerűbb hazánkban, és nem véletlenül, mert ez a legolcsóbb. Amit a 7x7 zárbetétről tudni kell, hogy ez már évek óta nem Izraelben, hanem Kínában készül, ami érződik a minőségén is. A zárbetéthez 5 kulcs tartozik. Széles a méretválasztéka, laponmart a kivitele, sima, egysoros zárcsapokkal rendelkezik. A zárbetét mindkét vége letörhető (törésvédelem), fúrás ellen védve van, másolás- és finomnyitás ellen viszont nincs.

Cégünk vállalja a 7x7 zárbetétek cseréjét Budapesten és Pest megyében. Nonstop várjuk hívását, ha a Mul-T-Lock zárbetéttel problémája van, díjmentes kiszállást biztosítunk a budapesti lakosok számára.

Mul-T-Lock Classic zárbetét csere

A Mul-T-Lock Classic zárbetét, ahogyan azt említettük már nincsen forgalomban, így csak a már meglévő zárbetéteket tudjuk cserélni.

Rengeteg budapesti lakópark van, ahol a Mul-T-Lock Classic zárbetétek vannak beszerelve. Ha a zár tökéletesen működik, csak elhagyta az egyik lakáskulcsát, akkor beszerelünk egy magasabb védelemmel bíró, szintén izraeli zárbetétet, pl. az RB LOCXIS-t. Ezek a zárbetétek már másolásvédelemmel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy csakis a hozzá tartozó plasztik kártya felmutatásával lehet hozzá az adott helyen kulcsot másoltatni. További részletekért érdeklődjön telefonon, az éjjel-nappal elérhető mobilszámainkon!

Mul-T-Lock Interactive zárbetét csere

A második legnépszerűbb zárbetét a Mul-T-Lock Interactive cilinder, mely minden fajta védelemmel el van látva. Fúrás-, finomnyitás-, másolás- és manipulációs nyitás ellen bír. Több profil fut Magyarországon, a legismertebbek ezek közül a 206-os és a 264-es profilok. De hoztak be az országba olyan egyedi profilokat is, amiket nagy projekteknél alkalmaztak, pl. Elmű, MOL. Itt több ezer zárbetét került beszerelésre, és a vezetőség ragaszkodott ez egyedi profilhoz.

A Mul-T-Lock Interactive zárbetétet is előszeretettel használják hazánkban, hiszen megbízható, MABISZ 6-os minősítéssel rendelkezik. Cégünk nonstop működő mozgó zárszervize helyszíni Mul-T-Lock zárbetétcserét biztosít. Rövid határidővel, precíz szakemberekkel, egy év teljes körű garanciával.

A Mul-T-Lock Interactive zárbetétek már egy magasabb, a prémium kategóriát képviselik, így egy zárcsere, méret függvényében, 46-55 ezer forint között mozog. Ez -hangsúlyozzuk!- annak a függvénye, hogy milyen ajtóról vagy rácsról beszélünk, mert nem ugyanaz az árképzése egy 31/31 mm méretű zárbetétnek, mint egy 45/60 mm-es, pl. műanyag ajtóba való méretnek.

A Mul-T-Lock Interactive zárbetétek cseréjével kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat! Mi megpróbálunk a legrövidebb időn belül a helyszínre érni és a zárcserét biztosítani. Válassza Ön is a minőséget, hívja nonstop elérhető telefonszámainkat! Mi a helyszínen orvosoljuk a zárbetétcsere problémáját!

06-30-265-5531 és 06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest