Zárbetétcsere Budapesten, profi zárakkal

Bejárati ajtózárbetét cseréje gyors munkavégzéssel

Az első, és talán legáltalánosabb probléma, amikor valaki elhagyta a kulcsát. Itt rögtön két dologgal szembesül a zárszervizes kolléga. Az első az, hogy először is ki kell nyitni az ajtót, elvégre kulcsra zárt ajtóban nehéz lenne elvégezni a zárbetétcserét. Tehát először meg kell fúrni a zárat, és ez után történhet meg annak cseréje. Ez alól kivétel az az eset, amikor az ajtó nyitott állapotban van, és valamelyik családtag vesztette el a kulcsot. Cégünk a helyszínen, akár már egy órán belül, el is tudja végezni a zárbetét cserét. Mivel mozgó zárszaküzletként tevékenykedünk Budapest minden kerületében, így az ügyfél közvetlenül tud tőlünk minőségi zárbetétet vásárolni, normál, bolti áron. Így nem kell szaküzletbe mászkálni a zárbetétért.

A második legtöbbször említett probléma, amikor valami történt a zárszerkezettel, zárbetéttel, az meghibásodott, így cserére szorul.

Szintén fontos megemlítenünk az új ingatlanba költözés esetét. Legyen az akár új, akár használt lakás, mindenképpen érdemes a zárbetét-cserét elvégeztetni egy szakemberrel. Használt ingatlan esetében azért, mert soha nem tudhatjuk kinél maradt egy pótkulcs. Új ingatlan esetén pedig a sorozatos ki-be mászkálások miatt, amit a mesteremberek végeztek. Tudják, az ördög soha nem alszik! Legyünk  mindig elővigyázatosak! Zárbetétcserét ügyeleti jelleggel a város egész területén, gyors kiszállással, garanciával, a legjobb áron biztosítunk!

Akkor is zárbetét-csere szükségeltetik, ha beletört a kulcs a zárba. Szintén érdemes minket hívni, ha már megtörtént a baj és betörtek a lakásba. Mindenképpen helyre kell állítani a zárszerkezeteket, ki kell cserélni a zárbetéteket. És persze akkor is szükség van a zárbetét cseréjére, ha csak újabb, korszerűbb, biztonságosabb zárat szeretnénk az ajtóba.

Olcsó, silány, elavult, kínai zárbetéteket nem szerelünk be, nem biztonságos, nem lehet rá garanciát vállalni! Védje otthonát minőségi, izraeli zárbetétekkel!

Biztonsági zárbetét csere a fővárosban, garanciával

A trezorzárak szerkezetei között is van cilinderbetétes meghajtású változat. A tollas kulcs helyett ilyenkor a zárbetét végzi a meghajtási műveletet. Abban az esetben, ha új lakásba költözünk és ilyen ajtó van, azonnal cseréltessünk zárbetétet budapesti szolgáltatóval.

Ezek a bejárati ajtók nagyon magas biztonsági fokozattal rendelkeznek. Itt nem szabad spórolni a zár lelkével, a zárbetéttel! Minimum középkategóriás, laponmart zárbetétet kell használni. Ezek az ajtók erre vannak tervezve. Itt nem elhanyagolható szempont a zárbetét mérete és az ára, mert ezekben az ajtókban nem sztenderd méretű (pl. 31/31mm) betét van, hanem valamilyen aszimmetrikus osztású, nagyobb méret, pl. 35/45 mm. Egy ilyen zárbetét ára az üzletben, márka és méret függvényében, 32 és 46 ezer forint között váltakozik.

Mozgó zárszaküzletünk szinte minden ajtóvastagságra tud megfelelő megoldást kínálni az ügyfélnek. Ezért külön nem kell zárboltokat keresgélni. Hívjon minket, ha zárcserére van szüksége!

Világító kilincses, kínai HiSec ajtó zárbetét-csere

A kínai biztonsági ajtó zárbetétjeit érdemes kicserélni egy EU szabvány méretű zárbetétre, minimum középkategóriásra. Kínai ajtó zárbetét csere esetén forduljanak hozzánk!

Mi, egy minimum középkategóriás zárbetétet szerelünk be a kínai ajtóba. Erre egy év garanciát is biztosítunk. Komolyabb betéteket is tartunk szervizautóinkban, ha erre van szükség, ezt is megoldjuk a helyszínen! Egyedül kínai, olcsó betétekkel nem foglalkozunk, minőségbeli okok miatt.

A kínai Hisec ajtóban izraeli zárbetéteket szoktunk telepíteni, védett és nem védett profilú kivitelben.  A kínai ajtók egy- és két zárbetétes működésűek. Kulcselvesztés miatt és új lakásba költözéskor érdemes mindkettőt kicserélni. A kínai ajtók zárbetét-csere árairól érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Izraeli Mul-T-Lock ajtó zárbetét cseréje a helyszínen

Mul-T-Lock és Superlock ajtókkal ellátott budapesti lakóparkokban vállalunk zárbetét és zárszerkezet cserét.

A zárbetétcsere és a zárszerkezet csere áraival kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat!

06-70-770-2942

Ezekben az esetekben már sokkal fejlettebb, RB LOCXIS és Keylocx magas biztonsági fokozatú, izraeli zárbetéteket szerelünk be a bejárati ajtóba.

Ajtóra felszerelt hevederzár-betét cseréje

Az összes típusú hevederzárbetétet fogaskerék meghajtás működteti. Ez általában egy 30/55 mm-es zárbetét, aminek az 55-mm-es része áll kifelé, amelyet valamilyen törésvédelemmel láttak el.

Mi az egyszerű, fogazott kivitelű zárbetéteket nem ajánljuk és nem is szereljük a hevederzárakba, mivel semmilyen védelemmel nincsenek ellátva. Ezeket akár egy egyszerű zárfésülési módszerrel ki lehet nyitni. Legalább egy laponmart kivitelű, középkategóriás zárbetétet kell beszerelni a zárcsere során! Illetve, mi minden esetben ajánljuk a védőkártyás, magas védelemmel ellátott zárbetét típusokat.

Szervizautónkban izraeli zárbetéteket tartunk készleten és forgalmazunk, melyek fúrás-, finomnyitás-, letapogatás- és másolás elleni védelemmel rendelkeznek. Ezek MABISZ minősítéssel vannak ellátva.

Budapest területén vállalunk Biztibuk, Prezidium, Magzet, Miskolci és Barlock hevederzárbetét cserét a helyszínen, egy év garanciával, szakszerűen, aznapi kiszállással.

A hevederzárbetét cseréjének ne álljon neki házilag, mert mindegyik hevederzáron különböző osztású és méretű fogaskerék van. Ezeknek a beszerelése zárszerelői végzettséget igényel.

Betörés utáni zárcsere, a biztonság növelése

Az elmúlt években sajnos nagyon sok munkánk kapcsolódik a betörés utáni helyreállításhoz, zárcseréhez. Nem tudjuk kellően kihangsúlyozni, hogy a megelőzésben kell gondolkodni! Tapasztalatunk szerint a betörések többsége főként olyan helyen történik, ahol az ajtó gyengén védett. Például egy gyenge minőségű zárbetét védi, ami még ki is lóg az ajtóból, így a betörők azt egyetlen mozdulattal eltörik, ami által a zárszerkezetet visszanyithatóvá válik. Mindez egy percet sem vesz igénybe. A legköltséghatékonyabb megoldás egy törésvédő pajzs felszerelése, ami védi a zárbetétet, vagy egy általunk forgalmazott, izraeli, törésvédett zárbetét.

Egy másik jó megoldás lehet, egy megfelelő minőségű hevederzár felszerelése. Ez már véd a befeszítés ellen is. Vagy esetleg egy pumpás rendszerű biztonsági másodzár felszerelése, ami szintén tökéletes biztonságot nyújt az Ön számára.

Műanyag, felhúzó-kilincses ajtó zárbetét-csere

A műanyag ajtó zárcseréjénél fontos tudni, hogy ezek az ajtók kilincsfelhúzós- illetve kulcsműködtetésű zárszerkezettel vannak felszerelve. Ez annyit jelent, hogy elég csupán a zárbetétet kicserélni a zárcsere esetén. A műanyag ajtókba általában 35/45, 40/40 vagy 40/45 mm elosztású aszimmetrikus zárbetétek vannak beszerelve.

Szervizautóinkban minden egyes méretre fel vagyunk készülve, hogy ne kelljen többször a helyszínre visszamenni, ezzel is meggyorsítva a kívánt munka elvégzését.  Az ajtóvastagság függvényében azonnali helyszíni megoldást biztosítunk. Garanciális okok miatt, csakis normális minőségű zárbetéteket szerelünk be, cserélünk ki.

Cseréltessen velünk zárbetétet a műanyag ajtóban, mi gyorsan, pontosan és szakszerűen dolgozunk! Minden munkáról számlát állítunk ki és garanciát biztosítunk, mind a beszerelt termékre, mind az elvégzett munkára!

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest