Izraeli zárbetétek helyszíni beszerelése kiszállással

Zárbetét vásárláskor mindig érdemes átgondolni, hogy milyen ingatlant, ingóságokat kell majd védeni, és ez alapján kell kiválasztani a megfelelő minőségű zárbetétet. A zárbetét méretét az ajtóvastagság adja meg. Ha csak egy egyszerű kertkapuról van szó, nem biztos, hogy érdemes méregdrága, szuper zárbetétet vásárolni. Viszont, ha főkulcsrendszeres lesz a családi ház, akkor egy zárszerelő szakember véleményét, tanácsát mindenképpen érdemes kikérni.

Cégünk az elmúlt 10-15 évben rengeteg különböző gyártmányú zárbetétet telepített, cserélt, szerelt, de sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az igazit megtaláljuk. Olyan zárcilindert kerestünk, ami biztonságos, megbízható, MABISZ minősítéssel rendelkezik, és ami a legfontosabb, hogy az ügyfeleknek anyagilag is megfeleljen.

Zárszerviz szaküzletként (is) működünk, tehát az ügyfélnek nem kell rohangálnia zárbetétek után, mert mi mindent a helyszínen kicserélünk, megoldunk.

Mi egy olyan izraeli zárbetétet forgalmazunk, ami sokoldalú, minden bejárati ajtónál alkalmazható, amely cilinderes meghajtású, valamint hevederzárak működtetésére is kitűnően alkalmas.

Egy pár szót ejtsünk magáról a zárbetétről, hogy mi az, amit kínálunk az ügyfélnek, mielőtt minket választana a zárcsere művelet elvégzésére.

Izraeli betörésbiztos zárbetét gyártó

Maga a zárbetét Izraelben készül, nem pedig Kínában, mint egyes európai neves gyártók zárbetétjei. Európai tanúsítvánnyal, illetve Magyarországon honosított MABISZ minősítéssel van ellátva. A zárbetét méretválasztéka óriási, bármilyen méretű és osztású cilindert be tudunk a helyszínen szerelni. Pl. félbetétet billenő garázsajtóba, 46/55 mm-es aszimmetrikus osztású zárcilindert egy vastag, tömör ajtóba. Az RB izraeli zárbetét biztonsági tulajdonságai a következők: fúrás elleni védelem mindkét oldalról, zártörés elleni védelem - kikönnyített 1 cm-es résszel mindkét oldalon, finomnyitási védelem a teljes zárbetétben az interaktív csapok kiépítése miatt.

Ami még nagyon fontos szempont a zárbetét vásárlásakor, hogy a kulcsok bárhol másolhatók-e, vagy csakis a megadott kulcsmásoló szaküzletben, másolásvédő kártya felmutatásával. Ezt a megoldást nagyon szeretik az ügyfelek, mert biztonságban érzik magukat, hogy pl. a takarítónőnek kiadott lakáskulcsot nem tudják lemásolni, sokszorosítani, mert a kártya a tulajdonos birtokában van. Az izraeli RB LOCXIS zárbetét kulcsait csak kártya alapján lehet másolni. Ezért is kérjük kedves ügyfeleinket, hogy a zárbetét beszerelése után az átadott plasztik védőkártyára nagyon vigyázzanak, mert a kártya nélkül nincs kulcsmásolás még a tulajdonosnak sem!

Amennyiben Ön egy nagyon jó zárbetétet szeretne vásárolni, esetleg zárszerviz keretein belül tőlünk megrendelni, úgy hívja ügyfélszolgálati telefonszámainkat, ahol készségesen segítünk, kérdéseire válaszolunk, az árakról tájékoztatjuk!

06-70-770-2942

További információk, részletek megtalálhatók a http://www.rbzarbetet.hu/ weboldalunkon, ahol részletesen tájékozódhat ezekről a kiváló izraeli zárbetétekről.

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest