Ajtózár szerelés zárszerelő szakemberrel

Sokan nem tudják, hogy mikor is van szükség zárszerelésre, zárszerelési szolgáltatásra, és csak akkor cselekszenek ez ügyben, amikor már megtörtént a baj. Például, amikor beletörik a zárba a kulcs, vagy amikor már nem nyílik az ajtó. Ez természetesen mindig akkor történik meg, amikor az ember siet valahová, vagy fáradtan hazatér a munkából. A probléma azonban mindig kiküszöbölhető, megelőzhető is lehetne, ha zárszerelés szolgáltatást nyújtó cégünket felhívnák és megnézetnék az ajtózárat, azaz elébe mennének a problémának, megelőznék a bajt.

Hívják alábbi telefonszámunkat, érdeklődjenek árainkról, zárjainkról:

06-70-770-2942

Ne kerüljenek olyan szituációba, hogy nem nyílik az ajtó, nem nyílik a zár!

Helyszíni zárszerelés Budán és Pesten

Mi nemcsak helyszíni zárszerelést biztosítunk ügyfeleinknek, hanem biztonsági szaktanácsadással is szolgálunk, hogy bárki kellően felkészült legyen a hívatlan látogatókkal szemben. Mi mindig kellő pontossággal, precizitással végezzük a zárszerelést, és garantáltan biztosítjuk az aznapi kiszállást Budapest összes kerületében.

A mi vezérelvünk, hogy az ügyfél minél hamarabb bejusson a lakásába. A zárszerelés egy komoly, összetett feladat, ne bízzuk kontárokra, gondnokokra, házmesterekre! Mindig csak olyan szakembert hívjunk, aki ennek a szakmának a mestere! Ha zárszerelésről van szó, forduljon hozzánk bátran és bizalommal, a szolgálatára állunk Budapest minden kerületében, a baj megelőzése érdekében!

A közmondás még mindig él: az ördög sohasem alszik, és az alkalom szüli a tolvajt. Gyors és szakszerű megoldást kínálunk Önnek! A zárszerelés szolgáltatás során, Budapesten nem számolunk fel kiszállási díjat! Számtalan megrendelőnk van, pl. társasházak, cégek, magánszemélyek, bankok, stb. Tartozzon Ön is megelégedett ügyfeleink közé!

Profi ajtózárszerelés kiszállással, Budapesten

Cégünk 100% magyar tulajdonban van, és immár 14 esztendeje tapossuk ezt a szakmát, kisebb nagyobb akadályokkal. Legyen szó zárszerelésről, zárszerviz szolgáltatásról, hívjon bátran, mi mindig a vonal végén vagyunk.

A zárszerelés, mondhatnánk azt is, hogy művészet, mert a helyszíni munkavégzés előtt, a kiszálló kollégának meg kell tervezni, hogy mit fog tenni, mit fog csinálni. Az igazi szakember mindig előre látja a felmerülő problémákat, ezért is fontos mindig profi zárszerelő céghez fordulni. Így a szakember azonnali hibafeltárást és munkavégzést végezni, hiszen az idő pénz, nekünk is és Önnek is.

Nálunk már az információ-csere után részletes tájékoztatást kap mind az árakról, mind a helyszínre kiérkező kolléga feladatáról és munkavégzéséről. Rejtett költségek nincsenek! Sem kiszállási díj, sem pedig későbbi magyarázkodás, hogy ez nem ennyi, nem annyi! Mi nem húzunk le senkit, mindig ahhoz tartjuk magunkat, amit a diszpécserszolgálat a telefonban leegyeztetett. Néha azonban vannak kivételek, amikor teljesen másról beszélünk a telefonban, azaz az ügyféllel elbeszélünk egymás mellett, de ebben a ritkán előforduló esetben, a.) illetve b.) opciót vázolunk fel az ügyfél számára, és így már egyszerűbb a dolga mindenkinek. Az elmúlt tíz év munkája során, egy kézen meg tudnánk számolni, hány ilyen problémás ügyfelünk/ügyünk volt, és erre a jövőben is nagy hangsúlyt kívánunk fektetni.

A profi zárszerelés számunkra azért fontos, mert a legjobb reklám mindig az elégedett ügyfél, így az egyik munka hozza a másikat. Különböző zárszerviz cégek nagyon sok pénzt költenek a zárcserés kulcsszavak hirdetéseire, hogy legyen bevételi forrásuk. Mi ezt szaktudásunkkal, tisztelettudásunkkal, udvariasságunkkal és munkához való hozzáállásunkkal szerezzük meg.

Hívjanak bátran, ha minőségi zárszerelést szeretnének megrendelni! Ingyenes helyszíni kiszállást biztosítunk Budapesten, így a munkadíjra egyéb extra költség nem tevődik rá.

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest

Többpontos ajtózárak helyszíni ki- és beszerelése

A többpontos zárak szerelése egy igencsak összetett feladat, mert a magyar piacon jelenlévő ajtók többségéről már el lehet mondani, hogy többpontos zárakkal rendelkezik. Nézzünk néhány példát.

Műanyag bejárati ajtó, amely lehet felemelő kilincses, vagy kulcs által működtetett szerkezetű. Ezeknél rengeteg méretű és márkájú típus létezik, így tisztában kell lenni a gyártók által forgalmazott típusokkal.  A méretek, pl. az előlap méret, dorn méret, hogy görgős, tüskés, vagy, hogy dupla cilinderes változat-e, fontos, mert tudnunk kell, hogy melyikkel változattal, típussal állunk szemben.

A műanyag ajtók zárjainak szerelése azért nem olyan egyszerű, hogy bárki, akár egy csavarhúzóval meg tudja ezt szerelni. Egy műanyag ajtó vasalat cseréje azért igényli szakember hozzáértését, mert a régi és új vasalatok között lehet méretbeli különbség, pl. nagyobb zárdoboz, szélesebb előlap, fogadók arrébb helyezése, stb. Ezeknek a zárszerelési folyamatoknak az elvégzéséhez a szaktudáson kívül megfelelő szerszámozottságra is szükség van.

Mul-T-Lock többpontos, biztonsági bejárati ajtó, amelyik már egy komolyabb technológia, hiszen lemez-szerkezetű az ajtó, illetve a keret. Ezekben az ajtókban, egy fogaskoszorús zárszerkezet végzi a három- vagy egyirányba történő záródást, aminek a meghajtásáról egy zárbetét gondoskodik. Ennek a zárbetétnek a közepére egy fogaskerék van felszerelve a gyári tolókavivő helyére. A zárbetétek méretei az ajtóvastagság függvényében változnak a Mul-T-Lock ajtóknál. Általában aszimmetrikus, azaz eltolt méretű zárbetétekről van szó, pl. 33/43 mm. Típusuk lehet Mul-T-Lock 7x7, Mul-T-Lock Interactive, Mul-T-Lock Classic, esetleg Mul-T-Lock MT5. Cégünk teljes körű Mul-T-Lock zárszerviz ellátást biztosít az ilyen ajtók esetében.

Ajtózárszerviz hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között

+36-70-770-2942

Kínai biztonsági ajtó zárszerelés, zárcsere, kilincs-csere

Ez a távol-keleti csoda elég sok magyar lakásnak lett a dísze, sokan elítélik, sokan elégedettek vele. Mi nem mondunk róla negatív véleményt, mert ennyi pénzért már az is csodának számít, hogy működik, és nagyon sok munkát biztosít embereink számára.

A kínai ajtónak létezik egy- illetve kétzáras kivitele, valamint több márkanév alatt is fut a magyar piacon. A százezer forint alatt lévő típusokat a barkácsáruházaktól is megvásárolhatja az ember, habár ezt mi nem ajánljuk, mert az áruház-láncokban a legócskább, legsilányabb kivitelek kerülnek. Az ajtók beépítéséhez szakember kell, akit nehéz találni, mert nehéz a beépítése, cseklik-nyeklik az egész ajtó.

A másik nagy probléma, ha az ajtó nem pontosan van beépítve, akkor szorul, kattog, akad, és a zárszerkezet nagyon hamar tönkremegy. Akinek ilyen ajtaja van és megteheti, az cseréltessen benne zárbetétet, mert a benne lévő kínai hengerzárbetét semmilyen védelemmel nincs ellátva! A betörők előszeretettel nyitogatják ezeket az ajtókat, zárakat, mégpedig sérülésmentesen, azaz nyom nélkül.

Az ajtóban lévő alsó zártest három irányba zár, a felső pedig csak egyirányba, azaz előre. Az ajtóban gyárilag benne lévő zárbetét aszimmetrikus elosztású, amiből 3-4 méret is létezik. A törésvédelmet pajzzsal oldották meg, habár a régi pajzsok elég gyengére sikerültek, sokszor már az első évben letörik a kilincs.  Ma már ehelyett egy erősített változatot szerelünk fel az ajtóra. Sajnos, ha az ajtó rosszul van beépítve (és általában rosszul van), akkor már nagyon nehéz azt beállítani, így ezt a munkát nem is vállaljuk el.

A kínai bejárati ajtó megkapta a MABISZ minősítést, úgyhogy betörés esetén a biztosító fizet. Cégünk vállalja a HiSEc, valamint a Secdoors és egyéb kínai ajtók zárszerelését, zárcseréjét, zárnyitását, zárjavítását, valamint törés- és rongálás miatt, az alkatrészek cseréjét is. A Hisec ajtók zárszerelését mindig olyan zárszervizzel végeztesse, akik a kellő tapasztalat mellett, a Hisec ajtóhoz tartozó alkatrészekkel is fel vannak szerelkezve. Például, különböző méretű és minőségű zárbetétek, alsó-felső többpontos bevésőzárak, kilincsek, rozetták, és egyéb olyan anyagok, amelyek lehetővé teszik, hogy a zárszerelő kolléga a helyszínen el tudja végezni az összes olyan munkát, ami ezeknél az ajtóknál gyakori.

Olasz tollas kulcsos biztonsági ajtók zárszerelése

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy Magyarországon eddig ez a legmagasabb kategória a biztonsági ajtók területén, acél ajtókerettel, acélváz szerkezettel és faburkolattal díszítve. Kőzetgyapot szigeteléssel vannak ellátva ezek az ajtók, egy 3 irányba záródó zártesttel, amely lehet tollas- vagy cilinderes változat, vagy a kettő egybeötvözve. Feszegetésnek, finomnyitásnak, zárrongálásnak 100%-ban ellenáll, a legmagasabb MABISZ kategóriájú besorolása van, amit csak el lehet érni. Általában ezekben az ajtókban valamelyik olasz vagy magyar ajtógyártó cég által gyártott és beszerelt zártest van. Ilyen gyártó cég pl. a Dierre/Atra, Cisa, Securemme, Mottura, Moia, Sab, Viro, Cerutti, Iseo, CR, Potent.

A trezorzárak általában kettő- vagy négy fordulat alatt tolják ki a tüskéiket. Létezik védett-, illetve nem védett típus is. Dorn méretüket tekintve, majdnem egyforma mindegyik. Kulcsméretük rövid, illetve hosszú.

Cégünk minden típust szerel, javít, cserél, átkódol! Igen, jól olvasta, bizony, mi átkódoljuk, ha  valaki esetleg nem szeretne egy komplett zárcserét, és a zárszerkezet is tudja ezt a funkciót. Persze, csak azoknak a záraknak a kódolását vállaljuk, amelyek nem túl öregek, valamint kiválóan működnek, nem szorulnak, nem akadnak, nincs velük semmi baj.

A trezorzárak Magyarországon többnyire tollas kulcsos kivitelű zárak. Kivétel nélkül mindegyik Olaszországban készül, nagyobb neves olasz gyártók készítik őket Torinóban és környékén. Illetve ajtógyártók is telepítik őket ún. kész, gyors-ajtókba, ilyen pl. a Dierre és a Masterdoor.

A tollas kulcsos olasz zárak mellett meg kell említenünk a cilinderes trezorzár verziót is. Ennek a zárdoboz mérete megegyezik a társáéval, csak ezt egy európai szabvány zárbetét hajtja. A zárbetét bármilyen gyártó terméke lehet, de a biztonsági ajtó mivolta miatt, érdemes a magasabb kategóriát képviselő zárbetétek közül választani. A zárbetéteket az ajtón kívülről egy törésvédő pajzs védi, hogy a zárbetét maximális védelemben részesüljön.

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest