Zárszerviz, gyorsszerviz, ügyeleti szolgáltatás

Budapesti zárszerviz cégünk az év minden hétköznapján, reggel 8 és este 20 óra között áll ügyfelei rendelkezésére. Bármilyen ajtózárral, bejárati ajtóval kapcsolatos zárszerviz szolgáltatást vállalunk.

Legyen szó, akár biztonsági ajtóról, műanyag ajtóról, lemez-ajtóról, kínai ajtóról vagy régi típusú, panel bejárati- vagy bérház ajtóról, cégünk szakemberei készségesen segítenek a hiba elhárításában.

Zárszerviz szolgáltatás keretében beszélhetünk zárcseréről, zárszerelésről, ajtónyitásról, zárnyitásról, másodzárak felszereléséről vagy cseréjéről. Mi a zárakban otthon vagyunk, ehhez értünk.

A megrendelt zárszerviz munkákat fix és előre egyeztetett áron vállaljuk, amelyet minden esetben már a telefonos egyeztetés során közlünk. Nálunk Önt semmilyen meglepetés nem érheti, semmilyen rejtett költség a munkát nem terheli! Munkadíjunk ára nem függ napszaktól, sem kerülettől.

Szolgáltatásunk Budapest minden kerületére kiterjed, valamint a főváros közeli városokban is vállalunk munkát felár nélkül, pl. Dunakeszi, Budakalász, Fót, Budaörs.

Zárszerviz Budapesten gyorsan, garanciával

Mivel cégünk budapesti székhelyű, így szolgáltatásainkat elsősorban budapesti megrendelőinknek kínáljuk. Budapest teljes területén a kiszállást ingyenesen biztosítjuk ügyfeleinknek, csupán munkadíjat számolunk fel a megrendelt munka esetén.

Cégünk a zárszerviz szolgáltatás során a lehető legrövidebb időn belül – ami Budapesten általában egy-két órát jelent -, a helyszínre siet, ahol a zárszervizzel kapcsolatos zárszerelési vagy zárcsere problémát azonnal megoldja. Ezeket a helyszíni munkákat hívjuk kiszállásnak, ami természetesen a fővárosban díjmentes!

A kiszállás, illetve a helyszíni zárszerviz azért alapvető, mert amennyiben a helyszínen meg tudjuk oldani a problémát, akkor nem kell kétszer kiszállni az adott címre. Ezzel pedig időt és pénzt is spórolunk, mind magunknak, mind pedig ügyfeleinknek. Telefonos diszpécser kollégánk ezért „faggatja” ki az ügyfelet elsősorban, ezért kérdez rá az ajtó és a zár mivoltára, problémájára, hogy a zárszervizes kollégánk a helyszínen azonnal minden bajt orvosolni tudjon, mindenből legyünk felkészülve, hogy biztosan ne kelljen még egyszer az adott helyszínre visszamenni. Ezáltal tudjuk hosszútávon és tartósan alacsonyan tartani az árainkat is.

Ezúttal is megkérjük ügyfeleinket, hogy a saját érdekükben segítsék a munkánkat! Próbáljanak egyértelműen válaszokat adni a telefonban feltett kérdésekre, próbáljanak az adott kérdésre válaszolni. Minden feltett kérdésnek megvan az oka, néha az Önök számára értelmetlen dolgokat is muszáj megkérdezni, hiszen csak ez alapján tudunk pontos árat mondani az elvállalandó munkára.

Ha végképp nem tudjuk az ajtót vagy zárat sehogyan egyértelműen beazonosítani, akkor kérünk egy fotót a zárról vagy a kulcsról, és így már nem lesz gond. A mai világban mindenki kamerás mobillal rendelkezik, így ez nem lehet probléma. Akár e-mailben, akár Viberen keresztül is tudunk képeket fogadni, ezek a szolgáltatások ingyenesek.

Zárszervizünk elsősorban Budapesten tevékenykedik, de igény esetén, új és visszatérő, régi ügyfeleinknek egyaránt tudunk segíteni Pest megyében is vidéken egyaránt. Pest megyei és vidéki áraink egyedileg készülnek, és ezekben az esetekben a kiszállási időt nem feltétlen tudjuk azonnali munkára felvenni. Budapest összes kerületében gyors zárszerviz ellátást biztosítunk, gyorsan, szakszerűen, garanciával.

Ajtózárszerviz hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között

+36-70-770-2942

Zárszerviz Pest megye, Dunakeszi, Fót

Zárszerviz szolgáltatásunk a Budapest területén kívül is elérhető, elsősorban Pest megyében lakó megrendelőink számára. Többnyire Budapest vonzáskörzetéből tudunk ajtóproblémával, zárproblémával szenvedő lakosoknak segíteni, munkáink függvényében.

Budapest agglomerációjában még külön kiszállási díjat sem számolunk fel, hiszen annyira közel vannak a városhoz, hogy szinte egybe vannak nőve a fővárossal. A kicsit távolabb fekvő pest megyei települések esetében, kiszállási díjat fel kell számolnunk, a magas üzemanyag költségek és az időfelhasználás miatt. Ezt minden esetben előre közöljük ügyfeleinkkel, így semmilyen rejtett költség nem merül fel! Ennek a hozzáállásnak köszönhető, hogy egyre többen választanak minket újra, meg újra, ezáltal is növelve elégedett ügyfeleink táborát.

A Pest megyei kisvárosok (pl. Dunakeszi, Szentendre, Budaörs) lakótelepein még mindig találkozhatunk a régi, hagyományos bejárati ún. panelajtókkal, amiket még építéskor szereltek be. Ezek a régi ajtók már könnyen elmozdulhatnak, „leszállhatnak”, így szükség lehet a karbantartásukra. Ebben a karbantartásban tudnak kollégáink Önnek nagy segítséget nyújtani. A fentieken kívül még szaktanácsadássál is foglalkozunk, hiszen ha valaki másik, már biztonságosabb, bejárati ajtót szeretne, vagy a már meglévőt szeretné megerősíteni, akkor cégünk zárszervizes szakemberei a segítségükre állnak. Ezt a szolgáltatást egyébként telefonon keresztül is vállaljuk, küldjön egy fotót az ajtóról és mi a fotó alapján szaktanácsot adunk a megerősítést illetően.

A régi ajtókban lévő zárak gyakrabban és könnyebben elromolhatnak koruknál fogva, ami általában meg is történik. Érdemes a régi ajtókban lévő zárakat korszerűbbre cserélni, vagy a már meglévőket évente egyszer, szakemberrel karbantartatni. Biztonságosabbá tehető a lakótelepi ajtó egy hevederzár vagy egy biztonsági másodzár felszerelésével. Cégünk teljes körű zárszerviz szolgáltatást nyújt panellakásban lakó, pest megyei ügyfeleinek. Árképzésünk rendkívül kedvező, Szentendrére, Budaörsre, Dunakeszire sem számolunk fel kiszállási díjat!

Hívhat minket az alábbi telefonszámon:

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest

Teljes körű lakossági ajtózárszerviz Budapesten

Teljes körű zárszerviz szolgáltatásunk az alábbiakat foglalja magában, a teljesség igénye nélkül. Minden szolgáltatást nagyon nehéz lenne felsorolni, így kiemeltük a leggyakrabban igényelt munkákat.

  • Gyorsszolgálatot, hiszen csak egy telefonhívás, és Budapesten, illetve vonzáskörzetében a zárszervizes kolléga hamar kiérkezik Önhöz.
  • Bármilyen zárral kapcsolatos probléma orvoslása garanciával. Zárcsere az egyszerűtől a legösszetettebb szerkezetig, ajtónyitás, zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, ajtóbeállítás, betörés utáni helyreállítás.
  • Sürgősségi esetekben a lehető leggyorsabb kiszállás (például kizáródás esetén).
  • Megbízható, szakszerű, pontos munkavégzés.
  • Ingyenes kiszállás Budapesten.
  • Hatékony, versenyképes árak.
  • Speciálisan felszerelt szervizjárművek.
  • Lakossági megrendelés esetén garantáljuk ügyfeleink részére a gyors kiszállást, valamint a precíz beszerelést.
  • Üzleti partnereinknek akciós áron biztosítjuk a zárszerviz szolgáltatást.

Az egyik leggyakrabban megrendelt munka, a zárszerviz szolgáltatás során a zárcsere mellett, a sürgősségi zárnyitás, vagyis az ajtónyitás. A sürgősségi zárnyitás, ahogy az a nevében is benne van, sürgős, mert azonnali megoldásra van szükség. A sürgősség pedig vészhelyzetet jelent. Amikor valaki bent rekedt a lakásban, vagy éppen nincs otthon senki, de füst van bent, vagy gyerekek maradtak bent, felügyelet nélkül, esetleg valaki rosszul lett a lakásban, de kulcsra van zárva az ajtó.

Cégünk ezeket a helyzeteket rendkívül komolyan veszi, és azonnali segítséget nyújt. A sürgősségi nyitást is felár nélkül végezzük, és itt sem számolunk fel kiszállási díjat a fővárosban.

Ezekben a vészhelyzetekben akár 40 percen belül kiszállunk a helyszínre, és elvégezzük a zárnyitást! Hívjon minket bizalommal!

06-70-770-2942

Sürgősségi zárszerviz, zárcsere Budapesten

Egyre nagyobb az érdeklődés a sürgősségi zárszerviz ellátásra, hiszen a hazaérkezéskor vagy a lakásból kijövetelkor bárkit érhet zárral kapcsolatos probléma.

Ilyen pl. a beletört kulcs, a megrongált zár, az elhagyott lakáskulcs miatti zárnyitás, zárcsere. Illetve a további hétköznapi zárproblémák, amelyek nem napközben, hanem délután vagy este lépnek fel és azonnali megoldást igényelnek. Cégünk zárszerviz hálózata úgy van felépítve, hogy Budapest összes kerületében lefedettséget tudjunk biztosítani azoknak, akik sürgősségi, késő délutáni zárszerviz szolgáltatásra vannak rászorulva.

Természetesen nagyon szívesen segítünk mindenkinek, akár reggel, délelőtt, napközben, délután, késő este, hívjon bátran, mi megpróbálunk nagyon rövid időn belül a helyszínre érkezni!

Folyamatos hívás-terheltségünk miatt, nem mindig vagyunk elérhetőek, de ha a hívószámát kijelezte a készülék, akkor az előző hívás befejeztével visszahívjuk Önt!

Hétköznap 8-20 óráig működő zárszervizünk üzletpolitikája a gyors, hatékony munkavégzés, amelyet minden esetben helyszíni kiszállással végzünk. Tehát mi megyünk az ügyfélhez és nem fordítva.

06-70-770-2942

hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest
hevederzár, hevederzár szerelés, hevederzár szerelés budapest, hevederzár budapest, zárszerelés, zárszerelés budapest